2777
2789
عنوان

مهریه یا حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 21 پست

خانم ها مهریه هم یگیرید ، مهریه زیر ۵۰ تا + حق طلاق

بخاطر قانون مزخرف ارث خدایی نکرده به اونجا رسید نشینید حسرت بخورید از زندگی ای که ساختید فقط ۱ به ۸ ارث نیبرید حتی کمتر از مادر شوهر!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من زن احساسایه ، درست نیست که حق طلاق دستش باشه 

اخه خیلی شنیدم زن تو زندگی اذیت شده بعد چون حق طلاق با مردای اگه مهریه بخوان بعد مرد طلاق نمیده میچزونه زن بدیختو

اخه خیلی شنیدم زن تو زندگی اذیت شده بعد چون حق طلاق با مردای اگه مهریه بخوان بعد مرد طلاق نمیده میچز ...

ببین من دارم مقایسه میکنم با رابطه ی خودم 

هورمونام انقدر بالا پایین میشه که حداقل ماهی یه بار میگم کات کنیم 

ولی تو این شیش سال حتی یک بار هم نشده که رلم اسم کات رو بیاره یا دعوایی راه بندازه ، همیشه مدیریت میکنه 

چیزی ک شما میگین هم درسته ولی زن ها هم احساسی ان هم زود تصمیم میگیرن و زود پشیمون میشن 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خانم ها مهریه هم یگیرید ، مهریه زیر ۵۰ تا + حق طلاق بخاطر قانون مزخرف ارث خدایی نکرده به اونجا رسید ...

چ اطلاعات کاملی  راست میگید اون وقت اگه بمیره  واملاکی نزده باشه ب هردلیلی بنام زوجه راحت میتونن خانوادش  املاک رو ببرن و زنش رو بیرون کنن از خونه و زندگیش

مشارکت در اموال ینی اموال بعد ازدواج؟

بله دیگه، نه پس برای دار و ندارش قبل از اینکه بری تو زندگی که نمیشه نقشه کشید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.