سلام عزیزان من تو اقدامم این ماه فولیکول غالب نداشتم ولی پریودیم عقب افتاد تست زدم منفی بود آز هم منفی شد پروژسترون زدم همچنان پریود نشدم هرچقدرم رازیانه میخورم هیچ اثر نداره هیچوقت اینجور نشده بودم چیکار کنم بنظرتون الان ۹روزه دیر شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره صبر داشته باشی میاد علائمت گلم میگی ۹ روزه فقط پریود نشدی من سه ماه حالت تهوع داشتم به همه میگفتم حاملم همه میگفتن نه بابا تازه یکی اوردی که هفته ۱۳ تازه بی بی زدم فهمیدم با سه قطره مثبت شد سر اولی ۴ ماه بی بی زدم منفی منفی منفی
امیدوارم نی نی ها سلامت روح و روان و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
به سلامتی گلم آخه من حتی حالت تهوع هم ندارم . شما آزمایش خون دادید ؟ بنظرتون من آز بدم
نه گلم یه ذره صبر داشته باش و مراقبت تا حداقل یه ماه بگذره خب منم زود رفتم ازمایش خون دادم سونو معلوم نشد وایسادم یهو ۱۳ هفته ایی بی بی چک زدم مثبت شد میدونم عجلتو درکت میکنم اما خیلی زوده فقط ۹ روزه که پ نشدی حداقل وایسا ۲۰ روز شه
امیدوارم نی نی ها سلامت روح و روان و جسم و قلب داشته باشن👼🏼