2777
2789

سلام عزیزان من تو اقدامم این ماه فولیکول غالب نداشتم ولی پریودیم عقب افتاد تست زدم منفی بود آز هم منفی شد پروژسترون زدم همچنان پریود نشدم هرچقدرم رازیانه میخورم هیچ اثر نداره هیچوقت اینجور نشده بودم چیکار کنم بنظرتون الان ۹روزه دیر شدم

یک ماه گذشت اگه پریود نشدی حامله ایی

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست که دیروز زدم منفی شد خیلی ناراحت شدم

یک ماه شد بعد بعدم میخوای حامله شی چرا رازیانه میخوری

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
چون تستم منفی شد میخوام که پریود شم دوباره اقدام کنم

شاید حالا باردار باشی میخوای پریود شی که چی یه ذره صبر کنی میفهمی دیگه

اخه هیچ علائمی ندارم شما بارداری؟

اره صبر داشته باشی میاد علائمت گلم میگی ۹ روزه فقط پریود نشدی من سه ماه حالت تهوع داشتم به همه میگفتم حاملم همه میگفتن نه بابا تازه یکی اوردی که هفته ۱۳ تازه بی بی زدم فهمیدم با سه قطره مثبت شد سر اولی ۴ ماه بی بی زدم منفی منفی منفی

اره صبر داشته باشی میاد علائمت گلم میگی ۹ روزه فقط پریود نشدی من سه ماه حالت تهوع داشتم به همه میگفت ...

به سلامتی گلم آخه من حتی حالت تهوع هم ندارم . شما آزمایش خون دادید ؟ بنظرتون من آز بدم

به سلامتی گلم آخه من حتی حالت تهوع هم ندارم . شما آزمایش خون دادید ؟ بنظرتون من آز بدم

نه گلم یه ذره صبر داشته باش و مراقبت تا حداقل یه ماه بگذره خب منم زود رفتم ازمایش خون دادم سونو معلوم نشد وایسادم یهو ۱۳ هفته ایی بی بی چک زدم مثبت شد میدونم عجلتو درکت میکنم اما خیلی زوده فقط ۹ روزه که پ نشدی حداقل وایسا ۲۰ روز شه

عزیزم ببخشید شما علائم بارداری داشتی و تستت منفی میشد؟

اره گلم

بی بی چک زدی چند قطره ریختی؟