2777
2789
عنوان

مرتیکه بی چیز

167 بازدید | 15 پست

اومده مغازه رو گرفته بعد پر رو اومده میگه سن پایین میخوایم تربیتش کنیم شما دارین تو فانیلاتون؟

اخه چقدر پررو و گستاخ

چ‍‌ه‍‌ره پ‍‌رس‍‌ت چ‍‌ه دان‍‌د ارزش ق‍‌ل‍‌ب پ‍‌اک را؟!🙂🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربيت كه تا ٥-٦ سالگيه! براي فروشندگي ميخواد يا ازدواج ؟!

ازدواج_دلم میخواست جرش بدم

همچون دایناسوری مغازه هم ازش بگیرین راهیش کنین بره . معامله هم با همچون آدمی آخرش پشیمونی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ول كن بابا  اينجور افراد ديگه معلومه سطح فكرشون چيه

میخوام دهنشو س...ویس کنم فقط ببین

همچون دایناسوری مغازه هم ازش بگیرین راهیش کنین بره . معامله هم با همچون آدمی آخرش پشیمونی هست .  ...

مغازه مال خود گاوشه

میخوام دهنشو س...ویس کنم فقط ببین

نميفهمه كه 

همچين آذمي تهش ميگه ؛ زنا هم آدم شدن براي ما شاخ دراوردن بره بشينه تو آشپزخونه اش! 

سطح فكر اين افراد تا همين خده در مورد زن

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
نميفهمه كه  همچين آذمي تهش ميگه ؛ زنا هم آدم شدن براي ما شاخ دراوردن بره بشينه تو آشپزخونه اش! ...

خوبه پیرم بود