2777
2789

سلام ،دوستان ممنون میشم نظر بدید خوابم کوچیکه تخت کل اتاق گرفته ،مبل تخت خواب شو تو فکرم میخواستم ببینم اونایی که استفاده کردن راضی بودن خوبه یا به درد نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم.راضیم ...هروقت دلم میخواد تختش میکنم.

البته فعلن نوعه خیلی از دلم نمیاد 

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
مبارکت باشه عزیزم ،پس تو استفاده خوبه 

مرسی.ببین من مبلم راحتی چستر ۸نفره اس.دوتا ۳نفره داره که جفتشون با به حرکت تخت میشن نیاز به جا به جایی نداره.با دوتا تک نفره که ساده ان..

یعنی اون قسمت مبل که تکیه گاهه با یه حرکت میره عقب تر و اندازه یه تخت یه نفره میشه مبل.

من خیلی استفاده نمیکنم که نو بمونه اخه دوسش دارم.

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
اگه هی بخوای جمع کنی و باز کنی که بیچاره میشی خیلی هم سنگینه موقع تخت هم خوب نیست اگه برات مقدوره ...

اره دیگه میخوام استفاده کنم دیگه،باکس دوست  دارم ولی چون امکان داره دو سه سال دیگه جابه جا شیم میگم نمیتونم ببرم حتما اون موقع دستم خالی هم میشه دیکه تخت نمیخره برام

مرسی.ببین من مبلم راحتی چستر ۸نفره اس.دوتا ۳نفره داره که جفتشون با به حرکت تخت میشن نیاز به جا به جا ...

استفاده کن بابا فدای سرت نو بمونه که چس بشه،من فقط برع خواب میخوام بگیرم کامل نمیخوام ،یه سال تازه مبل گرفتم بره پذیرایی

استفاده کن بابا فدای سرت نو بمونه که چس بشه،من فقط برع خواب میخوام بگیرم کامل نمیخوام ،یه سال تازه م ...

خب از این تک نفره ها که تخت میشن بگیر.جدیدن خوشگلاش اومده

یا اگه جا داری یدونه کاناپه سه نفره بگیر که تخت میشه 

چرا موقع تخت شدن خوب نیست یا مبل بودن 

مثل تخت واقعی نمیشن در کل 

فقط بحث جا اوکیه باهاشون 

به نظرم خوب نیستن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب از این تک نفره ها که تخت میشن بگیر.جدیدن خوشگلاش اومده یا اگه جا داری یدونه کاناپه سه نفره بگیر ...

اتفاقا خیلی دوست دارم یه کاناپه بزارم تو سالت ولی هز جور تو ذهنم میچینم جا نمیشه باید کنسول مو بردارم تا جا بشه و خوشگل