2777
2789

ما ی شهر کوچکیم معمولا ۶۰ درصد باحجابن. گوشی همسرمو دیدم وقتی رانندگی میکرده از ی خانم ک مانتو کوتاه پوشیده بود و کلاه سرش بود و دوجرخه سواری میکرده ی تیکه فیلم گرفته حتما گرفته ببره با همکاراش سوژه کنن. خیلی ناراحت شدم چرا از زنه فیلم گرفته.

بیاد ب روش بیارم دلواش کنم؟منم فیلم حذف کردم

میدونم چیزی بگم هم گوشبش قفل میزاره هم تند میسه و قهر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای بددل خودشون بدذاتن برا همین زناشونو محدود میکنن

دقیقااااا همینطوره چون فکر میکنن بقیه مردا هم مثل خودشونن که چشمش مدام دنبال ناموس مردمه

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

فیلم پاک کردم بنظرتون گله کنم یا چیزی نگم

من باشم نمیگم اگرچه سخته آدم جلوی خودشو بگیره

چون فیلمو پاک کردین متوجه میشه که دیدین و این باعث شرمتدگی و خجالتش میشه و هرچی شما نگی اون حالش بدتر میشه 

من باشم نمیگم اگرچه سخته آدم جلوی خودشو بگیرهچون فیلمو پاک کردین متوجه میشه که دیدین و این باعث شرمت ...

اره گلم میدونم سختمه که نگم. انیدوارم شرمنده باشه بجای اینکه طلبکار بشه

اره گلم میدونم سختمه که نگم. انیدوارم شرمنده باشه بجای اینکه طلبکار بشه

نگی شرمتده میشه بگی طلبکارانه برخورد میکنه تا ماستمالی کنه همشون همینن ولی سعی کن نگو چون اینجوری محتاط تر عمل میکنه این الان چیز خاصی نیس و رو زندگیتون تاثیری نداره ولی اگه رمز اینا بزاره گوشیشو بعدا نمیتونی کنترل کنی مسائل اصلی رو 

پس به خودت مسلط باش و نگو اگرم خودش حرفشو پیش کشید فقط بهش بگو واقفا برات متاسفم بیشتر خزینا برات شخصیت قائل بودم بزار خراب شه