2777
2789

چون میدونید پس نخواهند داد بهشون پول ندید. بعد اونا قهر کنن جواب تلفن ندن یا بگن دیگه زنگ نزن و حالمو نپرس و شما سریع پولو بزنی این چه شخصیتی است؟؟؟؟ مهرطلب؟؟؟؟ من و شوهرم اینیم و پولامون تموم شد دلم واسه بچه هام میسوزه‌ همش داریم به والدینمون پول میزنیم و اونا ما رو شناختن متاسفانه که مهرطلبیم ... اینم بگم بچه های دیگه هم دارن با وضع مالی عالی که همش می‌نالند میگن نداریم. ولی ما نمیتونیم بنالیم و اهل دروغ نیستیم. شوهر من که میگه دلم نمیاد بگم ندارم و اونا گریه کنن بخاطر نداری من  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نمیتونم درک کنم همچین موقعیتیو 

مامانبزرگام دستشون خالیه و همیشه مامان بابام بهشون کمک میکنن و خداروشکر جاشم برمیگرده 

منتهی این طفلیا طلب نمیکنن ک بده و اگه ندیم قهر کنن 

ولی اگه دارین بدین، جای دوری نمیره خدا بهتون برمیگردونه من اینو تو زندگی مامان بابام دیدم

اینم بگن ندار هستن اما میتونن بین ۸ بچه تقسیم کنن و پول بگیرن تا به ما فشار نیاد.. اما فقط از ما میگ ...

خب حتما روی شما حساب باز کردن حتما روی خوش نشون دادین و نشون میده قلبتون بزرگ و دستتون بخشنده ..ولی زیاده هم خوبی کردن خوب نیست به اندازه ای خیر برسونید که خودتون به مشکل نخورین

اینی که فقط از شما میگیرن شما برای این نعمت انتخاب شدین خدا بهتون هزاران برابر برکت میده حالا خودش می‌دونه در چه مواردی....ولی صد میلیون زیاده سعی کنین منطقی و حساب شده رفتار کنین پولاتونو تبدیل کنین