2777
2789
عنوان

بی خوابی استرس و اضطراب ترس از مرگ

5016 بازدید | 47 پست

سلام کسی هست مشکل من رو داشته باشه ۲۰ سالم هست.

دارم دیوونه میشم اصلا خوابم نمی‌بره همش به مردن فکر میکنم حس میکنم الانم میمیرم و ازدرد مردن ترس دارم و اینکه در آخرت اوضاع چی میشه هر روز فکرای منفی و ناراحت کننده دارم همش استرس دارم یکی بمیره یه طوریش بشه در حال حاضر شبی یه قرص پوکساید۵ میخورم اما جدیدا انگار تاثیر معکوس میذاره و یه دوره رفتم پیش روانپزشک قرص افسردگي سیتالوپرام دادن و شب بخاطر اون حالم بد شد و آ چند شب پیش انگار قاطی کردم جدی فکر کنم ۶ بار اون روز گریه کردم و در آخر یهور فکر چرت خودکشی آمد سراغم 😭😭

میشه اگه کسی حس منو داره لطفا بگه چی کارکنم میش بگین چه دکتری برم . اینکه ما تو این دوره زمونه سختی زیاد داریم و خوب نیازمند یک هستیم که کمکتون کنه خانما لطفا کمکم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد روانپزشک نمیتونم پیشنهادی بدن بهت 

اما راجب مرگ انقدر بد فکر نکن .بخدا بعدا دنیای بهتریه فقط کافیه اینور خوب باشی 

من با ارزوی مرگ زندگیمو میگذرونم .راجبش خوب فکر نیکنم .فکر میکنم قراره از این همه زحمت و مشکل خلاص بشیم 

چیه این دنیای مادی 

چرا یه دختر ۲۰ ساله باید به فکر مردن باشه ؟! تو اول راه زندگی هستی با این افکار  داری خودت و بیمار میکنی الکی ، اون دنیا هم هیچ خبری نیست ، بجای این افکار بیخودی برو یه مهارت یا هنر یاد بگیر درست رو ادامه بده و وارد اجتماع شد  وقتی سرت گرم باشه کم کم این افکارت هم کمرنگ میشه

عزیزم مرگ که ترس نداره

دیدتو عوض کن

مثله  یه سفر هیجان انگیز و زیبا

مثله حسِ پرواز ،سبکی 

بالا رفتن آگاهی

فهمیدن خیلی از امور مبهم

به نظر من واقعا لذت بخشه

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست

فقط خودت کمک خودت بکن، اراده ی اینکه من باید خوب بشم. و اینکه همه قراره بمیرن ، فقط من نیستم که میمیرم این قضیه برای همه هست. زندگیتو ادامه بده و مرگ رو یه روند طبیعی بدون. همین

سلام منم عین تو بودم با فکرایه وحشتناک 

تازه یه دخترم دارم

اگه بمیرم بی مادر میشه اون دنیا ترس داره 

دکتر پرانول داد اما 

خودت باید خودت آروم کنی 

یک خدا خیلی مهربونه 

دو مرگ ترسناک نیست درصورتی که بدونی آدم پاک و درستی هستی 

سه برای طول عمرت دعا کن 

شکر کن نماز بخون مطمئن شو خدا دعات مستجاب میکنه 

من هنوزم بعضی وقتا یکم ترس میاد سراغم سریع صدقه میدم هم برای 

طول عمر 

هم دفع بلا

باید ایمانتو قوی کنی تا آروم بشی 

من الانم میترسم اما به ترسم دارم غلبه میکنم 

خدا بخیل که نیست دعا رو هم مستجاب میکنه 

سلام به دکترت بگو داروهات رو بیشتر کنه

دیه پیش دکتر نمیرم گفت همین قرص بخور حل میشه و اینکه کلا با دارو و اینا مشکل دارم حالم بد میشه الان خوابم نمی‌بره درد عصبی هم دارم چی کار کنم الان؟

نمازهاتو به موقع و همیشه بخون

هرروز زبارت عاشورا بخون

هرشب قبل خواب همین طور که رو تخت دراز کشیدی بخوابی  حداقل صد تا صلوات نذر سلامتی امام زمان کن

بعد یه مدت که اینکارا رو کردی اگه بازم ترس و اضطراب از مرگ داشتی بیا فحش و بکش به جووون من

من ونلافاکسین خوردم خیلی خوب بود بهم ساخت . همه این افکارم رفتن .دکترت رو عوض کن بگو قرص قبلی عوارض ...

واقعا خوبه عوارض نداره مثلا وابسته بشی دیگه یه شب نخوری حالت بد بشه اینطوری نیست؟