2777
2789
عنوان

بی خوابی استرس و اضطراب ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 5016 بازدید | 47 پست

[QUOTE=32679ک991]دیه پیش دکتر نمیرم گفت همین قرص بخور حل میشه و اینکه کلا با دارو و اینا مشکل دارم حالم بد میشه الان ...[/QUOTE]

ببین من هم وسواس داشتم هم اظطراب هم افسردگی دکتر دوتا قرص بهم داد تا یه ماه خوردم جواب نداد دیگه کارم داشت به خودکشی می رسید رفتم دکتر بهش می گفتم حالم خوب نشده یه قرص دیگه بهم اضافه کرد شکر خدا الان خوبم

نمازهاتو به موقع و همیشه بخون هرروز زبارت عاشورا بخون هرشب قبل خواب همین طور که رو تخت دراز کشیدی ...

مرسی باشه حتما اینکارو میکنم چون هر کاری که کردم جواب نداده تا حالا و بدترم شدم 

ممنون ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خودمم میگم واسه چی باید این فکرو بکنم آخه میدونین افتادگی دریچه میترال دارم و هروقت درد میگی ...

نترس دخترم خیلیا مشکلات سخت تر ازین دارن و باهاش کنار میان این استرس بیشتر ب قلبت فشار میاره ، عمر دست خداست هر وقت وقتش برسه هممون میریم 

ورزش خیلی خوبه  دورهمی دوستانه و خانواده خیلی خوبه حرف زدن با خدا خیلی خیلی خیلی خوبه  ...

دآریم اینا رو مثلا بعضی روزها ورزش میکنم و دورهمی خیلی کم اما اونموقع خوبم وقتی میام خونه یهو استرس کلا جونمو میگیره و فکرم درگیر میشه

نه عزیزم نسبت به داروهای دیگه عوارضش خیلی کمتره من سرترالین و اس سیتالوپرام خوردم اصلا بهم نساخت اما ...

جدی با اینکه از دارو خوشم نمیاد اما اگه مشکلی نداره که واقعا خوبه برای رهایی از این مشکلات و گرفتاری و فشاری که الان داره بهم میاد ممنون❤️

جدی با اینکه از دارو خوشم نمیاد اما اگه مشکلی نداره که واقعا خوبه برای رهایی از این مشکلات و گرفتاری ...

دارو مثل غذاس وقتی تجویزش مناسب باشه برای بدن لازمه و مفیده.

امیدوارم زود زود مشکلاتت حل بشن عزیزم🙏🌹

.

انجام دادیم خواهر والا فکر نکن ما هم بی ایمان بودیم فحشم تو سایت عمومی درست نیس نی نی یار شب میاد می ...

یعنی خوب نشدی هعیی ایشالا جفتمون حالمون خوب بشه از این منجلابی که واسه خودمون درست کردیم بیرون بیایم و نجات پیدا کنیم

درد نداره خوب باشی همه چی حله

مثلا بعضی وقتا یه دروغ که میگم حس میکنم الان گناه بزرگی انجام دادمو آدم خوبی نیستم و یا بعضی وقتا که حالم خوب نیست با یکی بد برخورد میکنم و ناراحت میشه و دوباره همین حسو دارم

والا هر کیم مرده اول دَک و داغون شده بعد مرده حالا نمیفهمم چرا میگن زیباست والا همینا که میگن زیباست ...

والا نمیدونم من از اینکه چی میشه بعدش استرس دارم و آره همه دیگه وقتی مریض میشن اینطوری مثل من استرس دارن که یهو نکنه بمیرن  

مثلا بعضی وقتا یه دروغ که میگم حس میکنم الان گناه بزرگی انجام دادمو آدم خوبی نیستم و یا بعضی وقتا که ...

اینا وسواس فکری هستن که شما دچار شدی

هیچ انسانی بدون خطا نیست

دست از سرزنش خودت بردار و سعی کن خودت رو با همه ی خوبی ها و بدی هات قبول کنی

وقتی به پذیرش رسیدی ،مرحله اصلاح شروع میشه کمک کم این حالت ها از بین میره

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست
[QUOTE=32679ک991]دیه پیش دکتر نمیرم گفت همین قرص بخور حل میشه و اینکه کلا با دارو و اینا مشکل دارم ح ...

الان خوبی خداروشکر ❤️چه قرصایی بهت دادن و بعد چی کار کردی که حالت بهتر شد و چند وقت بعد مصرف قرصا به حالت قبلت برگشتی من که دیگه وصیت نامه واسه خودم نوشتم دیگه گفتم یه اتفاقی میفته

نترس دخترم خیلیا مشکلات سخت تر ازین دارن و باهاش کنار میان این استرس بیشتر ب قلبت فشار میاره ، عمر د ...

آره خودمم میگم تازه با این استرسم اینو شدید میکنم و چند وقت پیشم سرم ضربه خورد و خداروشکر میکنم واقعا اونموقع چیزیم نشده ایشالا که خدا عمر طولانی و با آرامش به هممون بده ممنون❤️

QUOTE=326799352]دارو مثل غذاس وقتی تجویزش مناسب باشه برای بدن لازمه و مفیده. امیدوارم زود زود مشکلاتت حل بشن عزیزم� ...[/QUOTE]

ممنون عزیزم❤️

میرم پیش دکتر دوباره تا دارو برام بنویسن ایشالا خدا هم کمک کنه حالم خوب بشه