2777
2789
عنوان

غروب یک آقایی تاپیک زد اینجا 😂😂

1605 بازدید | 99 پست

مثل اینکه از دسته همه عصبی بود. اومد گفت اینجا کسی بام دوست نشد. عیبی نداره. قهر میکنم میرم 😂😂😂😂 آقا منو میگی تو خیابان بودم. ترکیده بودم از خنده  هر کی منو میدید فقط نگام میکرد 😂 

بعد تعلییقش کردن.  دوباره عضو شد گفت چوب خدا صدا ندارع. عزت دست خداست 😂😂😂 تا الان فکم از خنده درد گرفته 🍼😂

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی نگفت نرو مریممم میدونی عاشق چشماتم😂😂😂😂 این چ سمی بود

😂

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

عع تویی دزد دریایی🤣🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نه مثل اینکه واقعا اینو دوست داری 🍼... 😂اونروز فکر کردم داری چرند میگی:/

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کارکشته نبوده وگرنه هیچ پسری قبل ولنتاین با کسی اشنا نمیشه😂😂😂😂😂

یعنی هوووش اقتصادی😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

کارکشته نبوده وگرنه هیچ پسری قبل ولنتاین با کسی اشنا نمیشه😂😂😂😂😂

بعد اومد گفت ۲۰ تا دختر اومدن سمتم. عزت دست خداست😂