2777
2789

میخوام یکی از برنامه ها رو توی گوشی شیایومی مخفی کنم   کسی هست این برنامه داشته باشه؟

یا قبلا کار کرده باشه باهاش و اسمش بهم بگه ؟ 

عکس و فیلم نمیخوام مخفی کنم . میخوام مثلا  فلان بازی یا روبیکا یا هر برنامه ای  مخفی کرد ک تو صفحه نباشه 

تو بازار یکی دیدم ک نوشته بود یاید گوشیت روت کنی. نمیخوام رتش کنم .. 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
calculator app hinder از این استفاده کن

همون ک شکل ماشین حسابه؟

خودت استفاده داشتی؟ 

کار باهاش چ طوره؟

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ک شکل ماشین حسابه؟ خودت استفاده داشتی؟  کار باهاش چ طوره؟

آره دقیقا

نصب کنی بری توش ازت یه عدد می خواد که وقتی وارد کردی تو ماشین حساب بره تو فضای مخفی

انتخاب که کردی عدد رو وارد می کنی وارد یه صفحه دیگه میشی گزینه بعلاوه پایین رو میزنی برنامه رو اضافه می کنی ، اضافه که شد میری از روی گوشی پاکش می کنی

نگران نباش با همه اطلاعات میره اون تو

آره دقیقا نصب کنی بری توش ازت یه عدد می خواد که وقتی وارد کردی تو ماشین حساب بره تو فضای مخفی انتخ ...

مرسی بعد  از توی همون ماشین حسابه بازش کنم درسته؟ 

آره دقیقا نصب کنی بری توش ازت یه عدد می خواد که وقتی وارد کردی تو ماشین حساب بره تو فضای مخفی انتخ ...

ببین  من انتخابش کردم رفته داخلش ولی  اطلاعتش از نو شده ... و اینکه واسه اینکه از صفحه مخفی بشه میگه لغو نصب کنم ؟

یه برنامه هست ماشین حسابه داخلش مخفی میکنی هیچکس نمیفهمه من خودم یه مدت داشتم

مخفی کردم توش ولی  از رو صفحه مخفی نشده 

و اینکه  هر تغییراتی تو برنامه میدم  توی اون برنامه ای ک مخفی کردم تو ماشین حساب  تغییر نمیکنه 

مدل گوشیت چیه؟با گوشیت راحت بدون برنامه میتونی مخفی کنی گه

شیایومیه ... نمیبینم این گزینه مخفی شدنش 

شیایومیه ... نمیبینم این گزینه مخفی شدنش 

کنار صفحه ای که تمام برنامه هاست سه تا نقطه هست

بزن تنطیمات بعدبزن مخفی کردن برنامه

واسه من سامسونگه ولی فکرکنم شیائومی هم داشته باشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
کنار صفحه ای که تمام برنامه هاست سه تا نقطه هست بزن تنطیمات بعدبزن مخفی کردن برنامه واسه من سامسون ...

خیلی ممنون  بعد ک بخوام از مخفی در بیارم باز همینجا بذارم ؟ 

میشه دعام کنی؟  خیلی نیاز دارم