یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو گروه درسی دانشگاه خیلی دعوا میشد و منم یه نفرو بد تو گروه میکوبوندم به دلیلی شب که شد یه بار تو گروه یکی بهم برگشت گفت تیکه میندازی فکر کردی شاخ گروه شدی
منم یجای بودم یه نفر یه چیزی گفت خیلیییییییییی بد بود
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یه بار یکی بهم گفت فدایی داری خنده ام گرفت یادم مونده😂
کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :) مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
چندسال پیش تو خیابدن داشتم میرفتم یارو از پشت سرمداشت میومد گفت جوووون چ هیکلیییی اومد روبروم گفت هرچی هیکلت خوشگل خودت زشت😂😂
اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫 هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤 من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔