2777
2789
عنوان

کندن موی سر

151 بازدید | 6 پست

بچه ها من از بچگی عادت دارم موهای سرم رو بکنم واقعا دیگه خسته شدم هر چی میکنم این عادت رو ترک نمیکنم چیکار کنم؟🥴🤕

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش روانشناس برو عزیزم، درمان میشه حتما، با توکل به خدا و همت خودت و صبر و شکیباییت

۱۸ سالمه نمیدونم میتونم عادتم رو ترک کنم یا نه خصوصا روزایی که استرس میگیرم قشنگ چنگ میزنم ، اتاقم همیشه پر از مو عه کلافه ام..

۱۸ سالمه نمیدونم میتونم عادتم رو ترک کنم یا نه خصوصا روزایی که استرس میگیرم قشنگ چنگ میزنم ، اتاقم ه ...

عزیزم حتما میتونی

یه زمانی پیش روانشناسی میرفتم از یه خانمی بهم گفتن که وکیل بودن و یه موقعیت اجتماعی خوبی داشتن اما مشکل شما رو داشتن، و فکر کن چند سال از شما هم بزرگتر بودن، اما از بهبودشون میگفت، قطعا نتیجه میگیری اصن شک نکن اصنننن شک نکن

عزیزم حتما میتونی یه زمانی پیش روانشناسی میرفتم از یه خانمی بهم گفتن که وکیل بودن و یه موقعیت اجتما ...

باشه تشکر🙂💓