2777
2789

من ابله مرغون داشتم خوب شدم حتی دونه هامم خوب شده فقط دوتا جای خشک شدش مونده رو پیشونیم ۱۲روزه گرفتم من روز هفتم تمام دونه هام خشک شده بود و کلا دوره بیماریم تموم شد حتی  شاید پنج روز پیش چشم پزشکی اینا هم رفتم چون تو چشمم درومده بود ببینم چشمم چش شده گفت اوکیه نرفته تو شبکیه و دورتم تمومه فقط اشک مصنوعی بریز تو چشمات برا خشکیو اینا خب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من دوستام تو یه گروه خصوصی گفتن که خونه خالیه بیاید

بعد دوستای من بجز دوست صمیمیم همشون مریض شده بودن تو کودکی من گفتم حیف تازه رفتم خونه گفتن اسنپ میگیریم برات یه بیست دقیقه بعد گفتم دیر نیست گفتن نه اسنپ بگیریم دوست صمیمیمم هی اصرار می‌کرد گفتم نه نزدیکم الان میرسم

درو باز کردن از قبل رفتم بالا

من رفتم یکی از دوستام فورا زد بیرون (تو گروه خصوصی که گفتن بیاید خونه خالیه نبود دوستم ظاهرا وقتش خالی بوده به اینم گفته بودن)

اینم عصبانی زد بیرون بعد منم گفتم که خوب شدم ولی حق نیدم شاید بترسه زدم بیرون  بابام اومد دنبالم دوستم اومد جلو در بزور از توماشین اوردم گفت باید بیای بالا

اونیم که میترسید گفت اره تو بیا داخل بچه ها توضیح دادن بهش خودش گفت ناراحتش کردید بهش بگید بیاد ( ناقل نیستم بهش اخه بابای دوستم دکترم بود)

خلاصه  من رفتم داخل اونم  رفت تو راه پله لباساشو هم برنداشت گفت پس من میرم همه با تو موافقن و اینا

منم اومدم خونه قلبم شکسته واقعا

خب چرا اصرار کردن من بیام همشون میدونستن من قبلا مریض بودم😭😭😭

حس میکنم قلبم مچاله میشه اخه منم روز خوبی نداشتم

بابام گفت برو پیش دوستات اوکی شی