2777
2789

وارداتی هستش؟ به صورت آنلاین و پیج هستش؟

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیزی که قصد دارن ازمون اموزش و‌پرورش رو شرکت کنند منابع به صورت تست و خلاصه نکات کلیدی موجود هست در صورت تمایل روبیکا پیام بگذارند منابع عالی هست ازاین فرصت باقی مانده نهایت استفاده رو ببرید.

آیدی روبیکا

M69726972m

دوستان عزیزی که قصد دارن ازمون اموزش و‌پرورش رو شرکت کنند منابع به صورت تست و خلاصه نکات کلیدی موجود هست در صورت تمایل روبیکا پیام بگذارند منابع عالی هست ازاین فرصت باقی مانده نهایت استفاده رو ببرید.

آیدی روبیکا

M69726972m

نه صادراتی بله 

ممنون   

اگه شروع کار هستید، پیج و کانال برای توسعه فروش خوبه ولی برای شروع، یکم نیاز به ممارست و صبر داره.

اگه تونستید یه جای فیزیکی هم محیا کنید که انشاا... کسب و کارتون بیشتر رونق بگیره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل