2777
2789

البته فعلا مجردم 

ولی وقتی ازدواج کردم اصلااااا دلم نمیخواد از این زنایی باشم که همش به شوهرشون میگن چشم 

میخوام یه جورایی گربه رو دم حجله بکشم 

از این زنایی که شوهرشون بهشون احترام میزاره 

براشون ماشین میخره😂😅

طلا میخره 

خونه میزنن به نامشون 

تو کارایی  هم که بهشون مربوط نیس دخالت نمیکنن

مثله نوع پوشش

منظورم از دم حجله زمان اشناییه 

البته بدون جنگ و دعوا ها😅😂 

از اینا که طرف خلع سلاح میشه😂

چیکار باید بکنم زمان آشنایی بنظرتون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال افزایش تفاهم و مهارت زندگی باش  برا زندگی میرید یا برا جنگ و دعوا و برده داری؟ هم ...

من خودمم مخالف جنگ و دعوا هستم 

ولی قبول کنیم که بعضی مردا اگه زن ساده و مظلوم ببینن اذیتش میکنن 

بعصی زنا واقعااا بلدن چطور با همسراشون برخورد کنن 

من خودمم مخالف جنگ و دعوا هستم  ولی قبول کنیم که بعضی مردا اگه زن ساده و مظلوم ببینن اذیتش میک ...

شما ساده و مظلوم نیستین خیالتون راحت،😂

ب طرف احترام بذار تا احترام ببینی

زیاد هم از خودگذشتگی نکن 

واییی منم همین مشکلو دارممم مجردم ولی انقدر میترسم با طرف ازدواج کنم بعد یهو توزرد از آب در بیاد ... یا خانوادش یه سری بیشعور محض باشن ... خیلی میترسم ... با اینکه خودمم آدم سازشگری هستم 

گیگیلیگیلیگیلی
واییی منم همین مشکلو دارممم مجردم ولی انقدر میترسم با طرف ازدواج کنم بعد یهو توزرد از آب در بیاد ... ...

منم خیلییی میترسم 

راستش خیلی وقتا اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم 

من  متاسفانه برعکس شما اصن سازش و مدارا بلد نیستم 

زود از کوره در میرم 

خیلیی راحت میتونم قید آدمایی رک که اذیتم میکنن بزنم