2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم اما دلم میخوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 109 پست
عزیزم شما که تجربه ای تز زندگی مشترک نداری نظرتو برا خودت نگهدار بچه ۱۴ ساله اومده نظر میده کسی از ش ...

عزیزم من دلداری و همدردیمو برای کسی که واقعا مورد ظلم قرار گرفته بکار میبرم، برای خانومایی که واقعا در رنج هستن. نه زنی که از کتک و تحقیر شوهرش لذت میبره و مازوخیسم داره و عاشق تراز پیش میشه. شماهم به عنوان یه فرد بزرگسال خودتو مسخره دست آه و ناله های الکی یه سریا نکن بچه که نیستی 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

عزیزم من دلداری و همدردیمو برای کسی که واقعا مورد ظلم قرار گرفته بکار میبرم، برای خانومایی که واقعا ...

تو هروقت رلتو به شوهر تبدیل کردی بعد بیا روضه بخون

اسکل

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن بابا تو چرا خودتو ناراحت میکنی اینا از بس تو جامعه تخریب شدن عقده ای شدن حالا میان تو مجازی ...

آره واقعا 

نمی‌خوام تعریف کنم اما هم من هم همسرم هر دو فرهنگی هستیم و تحصیل کرده 

ولی واقعا نمی‌دونم بعضی وقتا خیلی کم چمون میشه و چی پیش میاد و اون دعوت هم فقط چند دقیقه ست بعدش هر دومون پشیمون میشیم 

نیش و کنایه زدن  و دلشکوندن برمیگرده به زندگی خودت  خیلی زشته زیر و رو کردن تاپیک های دی ...

عزیزم چیزی که توی این سایت زیاده خانومهایی که واقعا رنج میکشن، من دلداری و همدردیمو برای افرادی نگه میدارم که واقعا از ظلمی که بهشون میشه ناراحتن نه اینکه ازش لذت میبرن و مازوخیسم دارن ♥️

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

عزیزم من نه مخالف کاراتم نه موافق

منم چند باری تو عقدم کتک خوردم اما بچه بودم و نا آگاه

الان گاهی جلوی دوتا بچه میزنتم☹

تو رو خدا تا عروسی نکردی و بچه نداری حتی اگرم جدا نمیشی کاری کن کتک زدن یادش بره

🌹🌹🌹
عزیزم من دلداری و همدردیمو برای کسی که واقعا مورد ظلم قرار گرفته بکار میبرم، برای خانومایی که واقعا ...

عزیزم شما تا حالا ازدواج کردی ؟! اصلا می‌دونی شوهر داشتن یعنی چی ؟! برو بچه برو پس فردا مدرسه داری برو بخواب از وقت خوابت نگذره گلم 

آخه یهو نمی‌دونم چمون میشه 

هرچیتون میشه خودتون رو کنترل کنید بچه ک نیستید ، هرخط قرمزی رو از وسط برندارید ، زندگی مشترک اگه بخواد امن باشه آدم منطقی میخواد دو روز دیگه بچه میارید محیط امن نداره ، نگو اون موقع درست میشیم شکسته ها میشکنه عادت ها عادت میشه 

دود این رفتارها بد تو چشمتون میره ( خدایییییی نکرده)

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
آره واقعا  نمی‌خوام تعریف کنم اما هم من هم همسرم هر دو فرهنگی هستیم و تحصیل کرده  ولی وا ...

اسی عزیزم چرا خودتو واسه چهارتا بچه مدرسه‌ای که دنبال پسرای مردم میفتن ناراحت میکنی بابا اونا ارزششون درهمین حده 

بعدشم مسلما زندگی مشترک همه یه سری مشکلات هست چون هیچ آدمی کامل نیست 

بیخیال خودتو ناراحت نکن اب دریا که با دهن سگ نجس نمیشه 

اینا یه عده بچه مدرسه این که این تایم میان تو سایت و دهن های گشادشونو باز میکنن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عزیزم من نه مخالف کاراتم نه موافق منم چند باری تو عقدم کتک خوردم اما بچه بودم و نا آگاه الان گاهی ...

میدونین من خیلی دوستون دارم ؟! 

ممنونم بابت نظری که دادین 

اما من و شوهرم واقعا خوب هستین با هم اما گاهی اوقات نمی‌دونم چی میشه یهو همچین میشه و بعدشم هر دو مون پشیمون میشیم

انقدِ دوست دارم که درکم میکنی ❤️

قربونت عزیزم ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم❤️💖

میدونین من خیلی دوستون دارم ؟!  ممنونم بابت نظری که دادین  اما من و شوهرم واقعا خوب هستی ...

عزیزمی

میفهمم عزیزم دقیقا درک میکنم چی میگی

اما سعی کن حد اقل موقع بحث سکوت کنی تا ارزشت پایین نیاد واقعا اینکار جواب میده

🌹🌹🌹
اسی عزیزم چرا خودتو واسه چهارتا بچه مدرسه‌ای که دنبال پسرای مردم میفتن ناراحت میکنی بابا اونا ارزششو ...

میدونستین که شما رو هم من خیلی دوستون دارم ؟! خیلی مهربونین خیلی خیلی زیاد انشالله هر چی دل پاکت میخواد خدا بهت صد برابر بهترشو بده چون خیلی مهربونی