عزیزم زنهایی مثل شما لیاقتتون کتک خوردنه. باور کن. اومدم الان دلداریت بدم، تاپیکهای دیگتو همینجوری چ ...
نیش و کنایه زدن
و دلشکوندن برمیگرده به زندگی خودت
خیلی زشته زیر و رو کردن تاپیک های دیگران
امثال شماها باعث شدین ادم تو خودشم بترکه بازم دهنشو باز نکنه دردودل کنه
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عزیزم شما که تجربه ای تز زندگی مشترک نداری نظرتو برا خودت نگهدار بچه ۱۴ ساله اومده نظر میده کسی از ش ...
نصف اینایی که دارن این مدلی نظر میدن بچه ان
زیاد بهشون توجه نکن
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
والا، طرف صدبار کتک خورده، عقده رفته با شوهره زندگی کنه باوجود نظر مخالف خانواده، شوهره ارزش خانوادشو درحد پشیزی برده زیرسوال. بعد باز آویزون یاروعه. خب مازوخیسم دارن یه سری خانوما چی میشه بهشون گفت، لذت میبرن. خوشم میاد اقایون هم میفهمن یه سری خانومارو انگار کتک بزنی و ادم حساب نکنی و با دست پس بزنی با پا پیش بکشی بیشتر عاشق میشن. سندرم استکهلمی چیزیه لابد ولی مریضی جالبیه 😄 دیگه تو تله ی یه سری خانومای نی نی سایت نمیوفتم کلی دلداری و همدردی بدم براشون، همش آه و ناله ی الکیه. طرف اتفاقا از اعماق وجودش از تحقیر و کتک داره لذت میبره
نیش و کنایه زدن و دلشکوندن برمیگرده به زندگی خودت خیلی زشته زیر و رو کردن تاپیک های دی ...
آخ گل گفتی بقیه چی از زندگی من میدونن آخه برداشته تاپیک زده کتکت زده بازم تو دلت میخوادش ؟! انگاری گناه کردم که دلم شوهرمو میخواد چشاشونم باز نمیکنن نگاه کنن گفتم کتک کاری داشتیم نگفتم فقط اون منو زده که
آخ گل گفتی بقیه چی از زندگی من میدونن آخه برداشته تاپیک زده کتکت زده بازم تو دلت میخوادش ؟! انگاری ...
ولشون کن بابا تو چرا خودتو ناراحت میکنی اینا از بس تو جامعه تخریب شدن عقده ای شدن حالا میان تو مجازی خودشونو خالی میکنن
حالا خودشون شوهر کننن بدترنا میان واسه ما میرن رو منبر
یه مشت بچه مدرسهای