2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم اما دلم میخوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 109 پست
عزیزم شما تا حالا ازدواج کردی ؟! اصلا می‌دونی شوهر داشتن یعنی چی ؟! برو بچه برو پس فردا مدرسه داری ب ...

ببخشید ولی شوهر داشتن یعنی چی ؟ 

من طرفدار اون خانم نیستم 

ولی زندگی مشترک هم کتک کاری و این برخوردهارو نداره

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیتون میشه خودتون رو کنترل کنید بچه ک نیستید ، هرخط قرمزی رو از وسط برندارید ، زندگی مشترک اگه بخو ...

واسمون دعا میکنی؟! ما واقعا همدیگه رو دوست داریم اما اینجوری که میشه خیلی بد میشه خیلی دلم می‌شکنه و حالم بد میشه 

ببخشید ولی شوهر داشتن یعنی چی ؟  من طرفدار اون خانم نیستم  ولی زندگی مشترک هم کتک کاری و ...

عزیزم ببین من میدونم کتک کاری نداره ولی وقتی یهو پیش میاد و نمیتونی کاری کنی چیکار کنی ؟! 

میدونستین که شما رو هم من خیلی دوستون دارم ؟! خیلی مهربونین خیلی خیلی زیاد انشالله هر چی دل پاکت میخ ...

قربونت عزیزم خوبی از خودته گلم 

کاش بقیه دوستان میفهمیدن من اصلا ریپلایی های بی ارزششون رو باز نکردم 

و به خاطر گل روی شما فقط میام این تاپیک 

پاشو گلم ناراحتی دیگه بسه به نظرم همسرتم فهمیده اشتباه کرده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
واسمون دعا میکنی؟! ما واقعا همدیگه رو دوست داریم اما اینجوری که میشه خیلی بد میشه خیلی دلم می‌شکنه و ...

انسان ها برای درست کردن سبک رفتارشون ب دعا نیاز ندارن به تفکر و یادگیری احتیاج دارن عزیزم 

با دعا چیزی ک از کنترل خارجه درست میشه نه چیزی که ما باید یاد بگیریم

ببخشید ولی شوهر داشتن یعنی چی ؟  من طرفدار اون خانم نیستم  ولی زندگی مشترک هم کتک کاری و ...

این خانوم میگه حالا که شما کتک کاری داشتین نیازی نیست که دیگه تو دلت واسه شوهرت تنگ بشه یا دلت بخوادش من همینُ نمی‌فهمم 

عزیزم ببین من میدونم کتک کاری نداره ولی وقتی یهو پیش میاد و نمیتونی کاری کنی چیکار کنی ؟! 

محیطی ک دعوا شده رو ترک کن و بحث رو قطع کنید وقتی نمی‌تونید آروم صحبت کنید 

عزیزم شما تا حالا ازدواج کردی ؟! اصلا می‌دونی شوهر داشتن یعنی چی ؟! برو بچه برو پس فردا مدرسه داری ب ...

عزیزدلم بین خانواده و اطرافیان من عادی نیست دست کسی که کتکت میزنه رو ببوسی بذاری رو سرت ( به اصطلاح ) وگرنه همه ازدواجا و زندگیا مشکلات رو دارن عشق رو هم دارن و باهم کنار میان، حرف من اینه چرا ادم باید اویزون کسی باشه که تره براش خرد نمیکنه بلانسبت مثل یه... میزنتش. نه والا خداروشکر من تو اطرافم شوهر داشتن معنیش این نبوده تا بدونم ♥️ باز تو زندگی شما نیستم شاید می ارزه کتک بخوری بازم عاشق بمونی، ولی از نظر من دیگه کتکه لیاقتته، چون خودت انتخابش کردی ترجیهش دادی خودتو درحدش دیدی. منظورمو میرسونم؟

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

قربونت عزیزم خوبی از خودته گلم  کاش بقیه دوستان میفهمیدن من اصلا ریپلایی های بی ارزششون رو باز ...

بهم کلی پیام داد ببخشید و گفت بیا بغلم خودش خیلی ناراحته اما منم ناراحتم نمی‌خوام به این راحتی وا بدم باز از ی طرف میگم خیلی کشش ندم چون من آدم طلاق گرفتن نیستم و واقعا نمیتونم بدونش

بهم کلی پیام داد ببخشید و گفت بیا بغلم خودش خیلی ناراحته اما منم ناراحتم نمی‌خوام به این راحتی وا بد ...

درسته الان ناراحته ولی برو پیشش بهش زیاد محل نده اول ابراز ناراحتی کن که بفهمه کارش بده بعد از فردا اروم اروم اوکی شد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
مامانت میدونه اینجا عضو هستی  درسات صعیف شدن

عزیزدلم مادر شما میدونه چه مدلی بزرگ شدین یا از زیر بوته... به هرحال دنبال زیر بغل ماری الان شما؟ به شما گفتم لیاقتته کتکایی که میخوری؟ یا چون شماهم از کتک لذت بردی درمورد خودت برداشتش کردی؟ حرص و جوش الکی نزن فداتشم شیرت خشک میشه ♥️

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

این خانوم میگه حالا که شما کتک کاری داشتین نیازی نیست که دیگه تو دلت واسه شوهرت تنگ بشه یا دلت بخواد ...

منم ۸ ساله متاهلم بچه دارم و بعله شمارو نمیفهمم و ناراحت هم شدم که چرا این موضوع رو حل نشده دارید با خودتون کشش میدید ، رابطه احترام میخواد عزیزم شما قبلا هم کتک خوردی و الان خودت هم میزنیش ، بهتر بود قاطع تر برخورد میکردی همون اول ، زن هرچی ک هست مرد اصلا نباید ب خودش اجاره بده دست بلند کنه ...

شما ازدواج کردید یعنی تو ی چهارچوب زندگی ساختید شما دوتا باهم و مسولید خونه امن برای هم بسازید این روند رو ادامه بدید اذیت میشید الان دل تنگ نشو الان ناراحت باش برای وضعیتت و فکری براش بکن دو روز دیگه ب نظرت ی بچه تو خونتون میتونه آرامش داشته باشه؟!

چشم ممنونم گلم 

چشمت بی بلا گلم قربونت