2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم اما دلم میخوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 109 پست
ممنونم خانوم بابت راهنماییتون چشم از این به بعد سنجیده رفتار میکنم  

خواهش میکنم ، بخاطر خودت گفتم ، راه کج مقصدش درست درنمیاد، به لحظه فکر نکن ب آینده اون بازخورداتون فکر کن ❤️

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم بین خانواده و اطرافیان من عادی نیست دست کسی که کتکت میزنه رو ببوسی بذاری رو سرت ( به اصطلاح ...

عزیزم شما به قول اون خانوم اول برو رلتو به شوهر نبریل کن تا بعد ببینیم چی میشه باشه گلم ؟! 

بابای 

عزیزم شما به قول اون خانوم اول برو رلتو به شوهر نبریل کن تا بعد ببینیم چی میشه باشه گلم ؟!  با ...

باشه عزیزم، به هرحال ما پارتنر به شوهر تبدیل کنیم شرف داره تا یه ... هار رو به شوهر تبدیل کنیم 😄♥️

بوس بوس

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

باشه عزیزم، به هرحال ما پارتنر به شوهر تبدیل کنیم شرف داره تا یه ... هار رو به شوهر تبدیل کنیم 😄♥️ ...

فعلا که همون رلِ تو یک سگِ هارُ تبدیل به رل کرده تا ببینیم چی میشه بعدش 😂😂❤️

فعلا که همون رلِ تو یک سگِ هارُ تبدیل به رل کرده تا ببینیم چی میشه بعدش 😂😂❤️

عزیزم شما به خودت نگاه نکن همه مثل شما نیستن که از خود آزاری لذت ببرن 😄💋

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

راستش رفتم چایی درست کردم که خودم تنها بخورم غذا سفارش دادم که تنها بخورم اما دلم نیومد صدا گریش و ا ...

چرا گریه؟! چی شده خوب توضیح بده 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

چجوری میزنتت؟ در حد ضربه کوتاه یا ردش میمونه؟؟

کم میزنتم ولی بیشتر حرفاش آزارم میده من خیلی بیشتر زدمش جوری که اون سکوت کرده بود و هیچی کار نمی‌کرد و من میزدمش مون جلو چشامو گرفته بود بس که از حرفاش ناراحت شده بودم 

چرا گریه؟! چی شده خوب توضیح بده  

دعوا با شوهرم کردیم دیروز سر هیچی کار به کتک کاری کشید من اونو خیلی بیشتر زدم چون حرفاش خیلی سنگین بود برام 

هنوزم نتونستم هضم کنم حرفاشو و خیلی ناراحتم ازش اما امروز کلی عذر خواهی کرد کلی کاری کرد بهم خوش بگذره یعنی همیشه همینجوری فقط نمیدوونم بعضی وقتا چی میشه