2777
2789
عنوان

دشمنی به نام خواهر❌😔

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بجاش خوبی کن آخر سری شرمنده میشه خودش معذرت خواهی می‌کنه برات خوبه میشه امتحان کن جواب میده

کردم ولی نشد 

دلم و خیلی میشکنه باور میکنی 

من‌موهام ریخته 

هی میگه ببین موهام بلندیش تا کجاست 😔

ولی من مانتو میگیرم نشون نمیدم میگم ناراحت نشه ی وقت نگه چرا من خرید نمیرم این میره

شما بجاش خوبی کن آخر سری شرمنده میشه خودش معذرت خواهی می‌کنه برات خوبه میشه امتحان کن جواب میده

ولی متاسفانه خوبی رو بعضی ادما اثر نداره

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

کاش میشد  اصلا یادش میفتم  اعصابم خورد مشه

غذای سمی بده بخوره😂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

کاش کشتن بعضی ها حلال بود

مخصوصاً خواهرای من 😂

کردم ولی نشد  دلم و خیلی میشکنه باور میکنی  من‌موهام ریخته  هی میگه ببین موهام بلن ...

معلومه روحت روکشته 

ازین ببعد چیزهاتوبهش  نشون بده تاکمی ضعیف بشه ونگه نگاه موهام کن و....

نکن اینجورکنی حتی درحق اونم ظلم کردی چون اخلاقهای بدش روداری تقویت میکنی 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹