2777
2789
عنوان

دشمنی به نام خواهر❌😔

482 بازدید | 31 پست

خواهری ک ازم ۱۱ سال بزرگه از کودکی تا الان خیلی اذیتم کرده خیلی نمیدونم دردم و ب کی بگم از کی کمک بخوام!

خواهش میکنم بگین چیکار کنم😭

واقعا خیلی سخته کسی ک خواهرته بشه دشمنت ب قدری دو رو هست خودش و به همه خوب نشون میده ولی 😔کاش ظاهرش مثل باطنش بود 

ب شدت حسودی میکنه همش حرفای منفی بارم میکنه 

میره مادرم و پر میکنه

یادمه وقتی بابام کتکم میزد (سر اینکه حرفش و نشنیده بودم)عوض اینکه نزاره بابام دست بلند کنه اونم میزد من و موهام و میکشید

چیکار کنم خیلی دو رو هس همش من و بدجلوه میده ولی من نمیتونم چیزی بگم انگار دهنم و بستن😭

ازش دوری کن فقط

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برعکس خواهرای کوچیکم اینجوری ان البته انتظاری ندارم بچه ان😒

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

هممون اطرافمون همچین موجود خبیثی داریم   شوهر خواهرم همینجوریه حسود و فضول  متنفرم ازش دوس ...

خفش کن 😂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

شما بجاش خوبی کن آخر سری شرمنده میشه خودش معذرت خواهی می‌کنه برات خوبه میشه امتحان کن جواب میده

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن