celinesdt مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 802 عنوان این ویروس جدید چیه؟چرا خوب نمیشم 99 بازدید | 6 پست یک هفته است گلاب به روتون مشکلات گوارشی دارم خوب نمیشم هر وقدر میگذره بدتر میشم اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ... 1402/11/12 | 21:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
celinesdt مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 802 دکتر نرفتی؟ نه اصلا افتادم خونه کسی هم نبود همرام بیاذ اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
پول_خوشبختی_میاره عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 4143 نه اصلا افتادم خونه کسی هم نبود همرام بیاذ معلومه خوب نمیشی دیگهبدتر شدنت هم احتمالا بخاطر اب از دست رفته بدنته که سرم میخواد. هرجور شده برو
celinesdt مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 802 معلومه خوب نمیشی دیگه بدتر شدنت هم احتمالا بخاطر اب از دست رفته بدنته که سرم میخواد. هرجور شده برو مرسی ❤️ اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
celinesdt مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 802 یه سری دارو داخل سرم میزنن تا خوب شی اگه نری همین وضعه ❤️پس حتما میرم اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...