2777
2789

کار نشد نداره سخت هست اما میشه 

فوقش نشد فداسرت برای شروع دوباره دیگه صفر نیستی یه بیس و پایه ای ساختی

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار نشد نداره سخت هست اما میشه  فوقش نشد فداسرت برای شروع دوباره دیگه صفر نیستی یه بیس و پایه ...

مثلا چه رشته هایی میتونم بیارم؟

انقدر استرس دارم

سال دیگه به دلایلی دیگه نمیتونم پشت کنکور باشم و باید همین امسال قبول بشم 😰

۳

خو خوبه لاز بهتذه از فردا روزی 10 شروع کن 80 روزه میشه 800 ساعت اگه درست برنامه بریزی جمع میشه من خودم پشت کنکوریم تجربی برنامم کنکور اردیبهشته میخوای باهم بخونیم یا پلن بریزیم و ... اگ خواستی ذدرخواست بفرست کمکی ازم برمیومد در خدمتم

مثلا چه رشته هایی میتونم بیارم؟ انقدر استرس دارم سال دیگه به دلایلی دیگه نمیتونم پشت کنکور باشم و ...

ببین اگه سه تا رشته تاپ بخوای واقعا مهم نیست کدوم شهر و دانشگاه باشه همین که وارد رشته اش بشی کافیه فوقش تو تخصص و فوق تخصص یا دکتری میترکونی میری دانشگاه های گرید ای

ولی خب نترس ببین من پارسال همین جوری بودم هی میگفتم میشه یا نمیشه این پرسیدنه فایده نداره فقط هی میندازی عقب یه جوری نشه که ده روز مونده به کنکور بگی میشه یا نه میشه بابا بخون من خودمم دارم میخونم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
مثلا میتونم فرهنگیان هم بیارم؟ اخه یکی از هدفام فرهنگیان هم هست

میشه فقط اون کتاب های جانبیش هم از الان شروع کن به خوندن و روی نهایی وقت بذار خیلی از الان بکوب نهایی بخون