2777
2789

از بهمن پارسال اقدامم همسرم سالمه منم ظاهرا سالمم فقط سایز فولیکولام۱۶بود که با کلومفین این ماه به ۲۳و۲۵رسید دوتا داشتم آمپولم زدم ولی میدونم حامله نیستم بیبی چکم منفی بود الان زدم تقریبا ۵روز دیگه موعد پریودمه میدونم زود زدم ولی میدونم که منفیه من از این شانسا ندارم ۲۵سالمه سه ساله ازدواج کردم تو این یسال ۶ماهشو دیگه دکتر نرفتم گفتم تو فکرش نرم ولی باز پوشه ماهه میرم پیش دکترم بعضی وقتا میگم اگه از اول دکتر رفتنمو قطع نمیکردم و اون ۶ماهو کلومفین میخوردم تا الان نتیجه گرفته بودم دیگه خسته شدم میترسم هیچوقت نشه…😭

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

خیره عزیزم ایشالله که دامنت سبز بشه منم 3سالوخورده ای صبر کردم تا خدا بهم بچه داد عزیزم

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی زیاد بخور سعی کن رحمت و گرم نگه داری 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

عزیزم بسپر بخدا.. منم از ته دلم دعا میکنم خدا هر چه زودتر یکی از فرشته هاشو بزاره تودلت و صحیح و سالم بغلش کنی.. 🌱🙂

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

انشاالله كه ميشه توكل به خدا اين ماه دامنت سبز بشه عزيزم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

نه ناامید نشو‌ نازایی با اعصاب ادم بازی میکنه و چاره ش صبوریه من شش سال رفتم و اومدم تا بالاخره موفق شدم انشالله به زودی زود مادر میشی درمانتو ادامه بده و توکلت بخدا

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست