2777
2789
عنوان

مامانم..

510 بازدید | 37 پست

مامانم خوبه فقط عقاید قدیمی داره 

کل نوجوونیم داره زهرمارم می‌کنه 

من کلاس نقاشی میرم امروز نقاشیم پاره کرد گفت حق نداری دیگه بری چون ۴۰ دقیقه دیر رسیدم خونه

حالم بد شد🙂

نمیزارع با دوستام بیرون برم بعد میگه کلاس نقاشی ک میری اونجا حرف بزن 

میگم حرف میزنم میگن حرف نزن دیر میام اینجوری میکنی من کل تفریحم همون چند دیقس که بعد کلاس با دوستم قدم میزنم کل خاطرات خوب دارم با همون قدم زدن:)

خستمممم خیلی خستمممم  من دیگه نمیتونم:)

دیگه واسه نفس کشیدن هم خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی دیقا مثل مامان فکرش قدیم نمیزاره با دوستام برم بیرون نمیزاره خودم تنها پام از خونه بزارم بیر ...

دست خودمون نبود که بدنیا بیایم همشم کنترل میکنم 

بدنیا آوردن ک زندگی کنیم بدتر دارن از دماغمون در میارن

درکت میکنم ولی تحمل کن گلم تا مستقل شی فعلا به حرفاش گوش کن تا استقلال پیدا کنی🫂❤️

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍