78جوجو13 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3199 عنوان دبی و عمان 140 بازدید | 5 پست دوستان شما نمیدونین برای مترجمی هولدینگ یا شرکت هایی که وصل به امارات یا عمانن چجوری باید اقدام کرد؟لطفا اگر کسی اطلاعی داره بگه از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران 1402/11/12 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78جوجو13 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3199 متوجه شديد منم لايك كنيد لطفا فعلا ک هیچکی هیچی نمیگه😂 از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
٧٢مريم عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1672 فعلا ک هیچکی هیچی نمیگه😂 😂 تحويل نميگيرن. شما ميدوني براي مهاجرت به دبي چقدر كلا لازم هست !؟ و اينكه براب اقامت اش چيكارا بايد انجام داد !؟ 🕊
78جوجو13 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3199 😂 تحويل نميگيرن. شما ميدوني براي مهاجرت به دبي چقدر كلا لازم هست !؟ و اينكه براب اقامت ... نه والا نمیدونم فقط میدونم اقامت ملک راحتترهو اینک اونجا همه چیز خییییلی گرونهمن گفتم برای مترجمی و کارای شرکتی برم وگرنه که ما پول نشستن تو دبی رو نداریم😂🥲 از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
٧٢مريم عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1672 نه والا نمیدونم فقط میدونم اقامت ملک راحتتره و اینک اونجا همه چیز خییییلی گرونه من گفتم برای مترجم ... توكل بر خدا اونم بات درست ميشه حتما خدا رو چه ديدي شما … ملك ام ميتوني بخري ،. 😀هنوز كسي پيدا نشد راهنمايي كنه موفق باشيد هميشه 🙏🌸🌸🌸 كارتون زودتر درست بشه 🕊