2777
2789
عنوان

دبی و عمان

140 بازدید | 5 پست

دوستان شما نمیدونین برای مترجمی هولدینگ یا شرکت هایی که وصل به امارات یا عمانن چجوری باید اقدام کرد؟لطفا اگر کسی اطلاعی داره بگه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
متوجه شديد منم لايك كنيد لطفا 

فعلا ک هیچکی هیچی نمیگه😂

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂  تحويل نميگيرن.   شما ميدوني براي مهاجرت به دبي چقدر كلا لازم هست !؟ و اينكه براب اقامت ...

نه والا نمیدونم فقط میدونم اقامت ملک راحتتره

و اینک اونجا همه چیز خییییلی گرونه

من گفتم برای مترجمی و کارای شرکتی برم وگرنه که ما پول نشستن تو دبی رو نداریم😂🥲

نه والا نمیدونم فقط میدونم اقامت ملک راحتتره و اینک اونجا همه چیز خییییلی گرونه من گفتم برای مترجم ...

توكل بر خدا اونم بات درست ميشه حتما خدا رو چه ديدي شما … ملك ام ميتوني بخري  ،. 😀هنوز كسي پيدا نشد راهنمايي كنه 

موفق باشيد هميشه 🙏🌸🌸🌸 كارتون زودتر درست بشه 

🕊