2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد زندگی رو به کام زن تلخ میکنه و طلاق نمیده تا موقعیکه زن عاجز شه مهریه رو ببخشه تا طلاقش رو بگیره ...

ندیدن همیشه دلیلی بر اینکه چنین چیزی وجود نداره نیست

خیلیامون همچین افرادی رو با همچین نیت هایی دیدیم که میایم میگیم و الان این موضوع کلا خیلی رواج پیدا کرده

بعد من یه سوال دارم از شما

زن مهریه ش رو اجرا گذاشت

اموال مرد توقیف میشه

ممکنه ممنوع الخرج هم بشه

در صورت عدم پرداخت هم حکم جلبش گرفته بشه و به زندان بیوفته

دیگه با چه انگیزه ای باید از طلاق امتناع کنه؟

و درضمن بالاتر هم گفتم وقتی که حق طلاق با خانم بود کلا نیازی به رفتن این همه مراحل نیست دیگه

ندیدن همیشه دلیلی بر اینکه چنین چیزی وجود نداره نیست خیلیامون همچین افرادی رو با همچین نیت هایی دیدی ...

مردها حق طلاق و مهریه با هم نمیدن

شما تو ذهنت داستان ساختی نمونه عینی ندیدی

یحوری تقسیط میکنن با توجه به درامد مرد که بتونه بده

الان هم حکم جلب کلا برداشته شده

وقتی زن مهرشو اجرا بزاره محاله طلاق بدن تا زن بخاطر رهایی از اسارت و اینکه بعدا بتونه ازدواج کنه مجبور شه مهرشو ببخشه

کلا فکر اینکه عقد کنه بعد مهر بی دلیل اجرا بزاره و کاسبی کنه رو از سرت بیرون کن

بنطر میاد کم سن باشی زیر بیست سال

قبول دارید خیلیا از مهریه سواستفاده میکردن و کلا انگیزه ازدواجشون پولدار شدن از طریق گرفتن مهریه بود ...

قبول دارید زن بدون حق و حقوق اولیه ش توی ازدواج، با ارث و دیه ای که از اول براش نصف شده، عملا تحت ظلم قرار گرفته؟ 🤔

با این تفاوت که یه عده کم مهریه میگرفتن، ولی همه زن ها این حقوق رو ندارن

زن مهریه رو اجرا میزاره اموال مرد توقیف میشه یا حکم پرداخت صادر میشه مرد اگه نده ممکنه بازداشت شه یا ...

پس زن عملا از مهریه به جای حق طلاق استفاده کرده درسته؟ اشکالش چیه؟ چرا زن با اختیار خودش میتونه وارد زندگی مشترک بشه، ولی با اختیار خودش نمیتونه خارج بشه؟ و حق طلاق منحصر به مرده؟

قبول دارید زن بدون حق و حقوق اولیه ش توی ازدواج، با ارث و دیه ای که از اول براش نصف شده، عملا تحت ظل ...

هر زنی میتونه حقوق اولیه رو توی شرط ضمن عقد بگیره

مهریه هم حقشه که کسی منکرش نیست

اما کسی که انگیزه ازدواجش این باشه داستانش فرق میکنه

قبول دارید زن بدون حق و حقوق اولیه ش توی ازدواج، با ارث و دیه ای که از اول براش نصف شده، عملا تحت ظل ...

چقدر قشنگ گفتی

هیچ مردی نیست از حقوق نداشته زن دفاع کن بعد زنها رو ببین جای طلب حقوقشون شدن وکیل مدافع مردا اونم با حرفهای غیرواقعی!

هر زنی میتونه حقوق اولیه رو توی شرط ضمن عقد بگیره مهریه هم حقشه که کسی منکرش نیست اما کسی که انگیزه ...

توانایی گرفتن حقوق با پیش فرض وجود داشتنش فرق میکنه

یه سری موارد مثل ارث و دیه هم با ضمن عقد و ... تصحیح نمیشن

انگیزه ازدواجش چی باشه؟ مگه مرد موقع ازدواج حق طلاق و چندین و چند حق دیگه باهاشه، کسی بهش میگه انگیزه ت از ازدواج اینه که زنت رو محدود کنی؟

مهریه هم که همون قبلا هم به شکل دست و پا شکسته و بی فایده اجرا میشد، ولی حداقل کارکردش این بود که وقتی اقا فوت میکرد، سهم الارث زنش که یک هشتم بود اصلاح میشد و اول مهریه ش رو میگرفت

هر زنی میتونه حقوق اولیه رو توی شرط ضمن عقد بگیره مهریه هم حقشه که کسی منکرش نیست اما کسی که انگیزه ...

99.9 درصد هدف هیچ دختری گرفتن مهربه نیست 99.9 درصد دخترا به قصد زندگی ازدواج میکنن

زن چرا باید برای گرفتن حق و حقوق طبیعی و انسانی با مرد مذاکره کنه تهش بهش بگن حتما فکر طلاقی که حق طلاق میخوای؟ چرا قانون ازدواج به این صورت نباشه که زن حقوقش دست خودش باشه؟ زنها مهریه رچ میخوان که با بخشیدنش بتونن حضانت بچه بگیرن بتونن طلاق بگیرن بعد همونم برداشتن بعد ما زنها جای دفاع از حقوقمون شدیم مدافع حقوق مردها که همه قوانین به نفعشونه

99.9 درصد هدف هیچ دختری گرفتن مهربه نیست 99.9 درصد دخترا به قصد زندگی ازدواج میکننزن چرا باید برای گ ...

دقیقا

۹۹.۹ به قصد زندگی ازدواج میکنن

من هم همون یک دهم درصد رو گفتم که قصدشون زندگی نیست و انگیزه هایی دیگه دارن