2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه زدیش از جسارتت خوشم اومد  چه غذایی دوست نداره؟  لیست کن ببندش به غذاهای بدمزه  ...

از همه غذا ها خوشش میاد 

میگم نظرت چیه از بیرون غذا سفارش بدم فقط واسه خودم ؟!

اما خب دلم نمیاد 

شوهر من رو ماشینش خیلی حساسه  پا بخوره به روکش ها و صندلی را زیاد عقب بکشیم درو محکم ببندیم و. ...

والا شوهر منم خیلی حساسه ولی هر دفعه که پاک به ماشینش خورده کلی کتکم زده 

البته من از قصد میکردم 

والا شوهر منم خیلی حساسه ولی هر دفعه که پاک به ماشینش خورده کلی کتکم زده  البته من از قصد میکر ...

کتک برا این موضوع؟ 

میشه بگی چرا کوتاه میایی؟ 

روانشناس خوب نشد روان پزشک و موضوع را پیگیری کن 

من میرینم رو سر شوهرم اونم ایضا تو دعوا 

ولی میدونه اگه انگشت بزنه به من بدبخت میشه شکایت و مهریه 

کتک برا این موضوع؟  میشه بگی چرا کوتاه میایی؟  روانشناس خوب نشد روان پزشک و موضوع را پیگ ...

من نه شکایت مردم نه مهریه آخه دوسش دارم ولی وقتی میبینم این کارای حیوونیشُ در میاره ازش متنفر میشم 

من نه شکایت مردم نه مهریه آخه دوسش دارم ولی وقتی میبینم این کارای حیوونیشُ در میاره ازش متنفر میشم&n ...

تو اول باید خودتو دوست داشته باشی 

محترمانه بشین و بهش بگو خط قرمزه منه 

ردش کنی ابروریزی میشه 

هیچ مردی هیچ مردی ارزش نداره زیر دستش کتک بخوری! دوستش دارم یعنی چه؟ شما به کسی که قدرتو نمیدونه عشق میورزی؟ برام عجیبه 

تو اول باید خودتو دوست داشته باشی  محترمانه بشین و بهش بگو خط قرمزه منه  ردش کنی ابروریز ...

هیییی خواهر 

دست خودم نیست بخدا 

الان میخواستم حرصشُ در بیارم رفتم حموم دوش گرفتم رفتم چایی درست کردم واسه خودم اما دیدم تو اتاق داره صدا گریش میاد رفتم گفتم پاشو بیا چایی بخور و خودمو لوس کردم واسش و خواستم واسه خودم پیتزا سفارش بدم بهش گفتم پیتزا میخوری ؟!