2777
2789
عنوان

عکس ....😉

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 83 پست
آره منم همش با پسرا بودم فوتبال بازی میکردیم😑😂

.

جدی 😂 

خوبه فوتبال ادامه می‌دادی 😅

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نشد😂😑

حیف استعدادت سوخت 😅😂

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
وروجک بنده

خدا حفظش کنه 😊❤️❤️

بچه هاببخشید اسی  فامیلامون همشون امروز تو جمعشون بودم مسخره کردن سال اول هست دوازدهمم گفتن پز ...

شما الان باید انگیزه بگیری

مثل اینکه به منم میگفتن و میگفتن خنگی و اینا تا ابنکهیه پزشک باهام صحبت کرد اروم شدم 

گفت همه همینجورن

نباید کم بیاری

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نقاشیه 😳😍

وروجک بنده

ای جونمممم چه ناز و عزیزه خدا حفظش کنه❤❤

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

چقدر خوبه که ادم یه داداش داشته باشه حامیش باشه قریونش بشم منههههه

حیف شدم تو ایران

آرع واقعا 🥲 

وگرنه الان تو الکسیا پوتیاس بودی 

منم الکساندر ریباک 😕🥺

چقدر خوبه که ادم یه داداش داشته باشه حامیش باشه قریونش بشم منههههه

.

دمش گرم . این دقیقا پیامهای منه به داداشم .

چون من خودم کسی رو نداشتم حمایتم کنه .

همیشه دوست دارم به بقیه کمک کنم و داداشمم گوش میده