2777
2789
عنوان

عکس ....😉

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 83 پست
. جواب امضا تون . نه نداریم واقعا 👏 . بعدشم تقصیر شما نیست . . من فکر کنم اشتباهی اومدم 🙏😂 ...

لطف داری 

نه بابا هستن آقایون 

ولی خدایی من ازشون اکثرا بی ادبی ندیدم

یعنی شعور و شخصیت دارن اکثرا تو هر تاپیکی نظر ندن و خب این خیلی خوبه 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
لطف داری  نه بابا هستن آقایون  ولی خدایی من ازشون اکثرا بی ادبی ندیدم یعنی شعور و شخصیت ...

.

خب اصولشم همینه . باید هم همینجوری باشه 👌

واقعا سایت خوبیه برا پرسش و گفتگو .‌بحث و.... 

.

منم جوری شده قبل بقیه برنامه ها اول اینجا رو چک میکنم 😅☘️

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

. فقط به این فکر کنین که هدف من تلاش حداکثری برای کنکورع .  به حرف های منفی بقیه هم گوش ندیدن ...

ممنونم چشم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

. خب اصولشم همینه . باید هم همینجوری باشه 👌 واقعا سایت خوبیه برا پرسش و گفتگو .‌بحث و....  ...

دقیقا 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
ممنونم چشم

😊👏☘️

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
فک کن تو این منظره درس بخونی 

.

به به 😍😍☘️

فک کن تو این منظره درس بخونی 

چقدر خوشگله . به آدم روحیه میده 😃☘️

عاشق اینجور طبیعتم .

🥲🥲

دقیقا 

😉