2777
2789
عنوان

عکس ....😉

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 83 پست
بچه هاببخشید اسی  فامیلامون همشون امروز تو جمعشون بودم مسخره کردن سال اول هست دوازدهمم گفتن پز ...

فامیلا و خانوادها فقط میخوان تو رو بزنن زمین!

این قانونِ دنیاست ک کم نیاری و ادامه بدی😍

مشاور سایتمم😌❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر خوب 😃👏🖐️

.

درسته از آقا امیر مقاره خوشم نمیاد .‌ولی حرف خوبی زده 😅😅

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

بابا به به 😍👌👌

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
دلم تابستون میخواد بسه سرما 

.

😅😅

.

چه عکس های خوشگلی 😍😍

میدونین اینجا کجاست ؟

فامیلا و خانوادها فقط میخوان تو رو بزنن زمین! این قانونِ دنیاست ک کم نیاری و ادامه بدی😍

آفرین ،👏☘️

😌😂

😅

. 😅😅 . چه عکس های خوشگلی 😍😍 میدونین اینجا کجاست ؟

اینجا یکیش یه روستای کوچیک به نام نوتدورپ عه

دومی که پاهام معلومه Haagse bos ، یه پارک جنگلی توی شهر لاهه هلنده 

پادشاه هلندم وسط این پارک جنگلی زندگی میکنه 

اینجا یکیش یه روستای کوچیک به نام نوتدورپ عه دومی که پاهام معلومه Haagse bos ، یه پارک جنگلی توی شه ...

.

واقعا 😍😃

چقدر عالی .جداً کیف کردم . ،👏☘️

چه جای خوشگلی دلم خواست 😅 فقط حیف یکم دوره 

.

خودتون عکس هارو گرفتین ؟