2777
2789
عنوان

مشاوره زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 31 پست
چکار کنم اول ازدواج بود 

الان که دیگه اول نیست. اینکه آراسته باشی خیلی خوبه اما اینکه ی روز نباشه قهر کنه مسخرس. شما همسرشی نه زبونم لال کارگر جنسی . اصلاً اینجوری رحمت خسته میشه. هر شب هرشب فقط چند ماه اول قابل قبوله . البته اگه نیازش زیاده خیلی نمیشه کاری کرد ولی جلوی قهر کردنش بایست. ضعف نشون نده

من بودم تن به خواسته هاشون نمیدادم همون روز اول ازدواج که همچین درخواستی داشتن بهشون میگفتم من هم ...

همه جوره از هر لحاظ بگی به من مادرش دخترم رسیده ....ولی این اخلاقش رو اعصابمه گفتم آخه سن بره بالا آدم از بعضی خواسته ها دست برمی داره ولی اصلا اینطور نشد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاورین میرم ولی آقا راضی نمیشه بره اگه درخواست کنم بریم نور الا نور میشه ..به خدا به مادر و خواهران ...

ب نظرم توی این اوضاع ناجور زندگی ها حالا که همسرت خوش اخلاقه سعی کن کارو ب جای باریک نکشونی مسالمت امیز حلش کن مشکلی نیست که نشه حلش کرد بعد مگه خودش تاحالا مریض نشده بهش توضیح بده شما ام ربات نیستی بیست و چهارساعته خدمات برسونی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دیگه اول نیست. اینکه آراسته باشی خیلی خوبه اما اینکه ی روز نباشه قهر کنه مسخرس. شما همسرشی ن ...

شد بعضی وقتا من هم بیخیالش میشم میگم باشه قهر باشه تا یک ماه هم ادامه دار میشه ....میگم نکنه دلسرد بشه بعد مامانش واسطه میشه درصورتی که نمیدونه قهرمون برا چی بوده

شد بعضی وقتا من هم بیخیالش میشم میگم باشه قهر باشه تا یک ماه هم ادامه دار میشه ....میگم نکنه دلسرد ب ...

عجب آدم سفتیه. من هر مردی دیدم قهر قهرو بوده سرد یخ بوده. اینایی که میلشون زیاده اصلاً قهر نمیکنن. تازه ناز زنشونم میکشن. 

[QUOTE=326729785]ب نظرم توی این اوضاع ناجور زندگی ها حالا که همسرت خوش اخلاقه سعی کن کارو ب جای باریک نکشونی مسالمت ا ...[/QUOT

به خدا اینقدر سالم وسرحاله ...خیلی به خودش رسیده این وسط منم که مریض میشم ولی باز هم بهم رسیده به اخ بگم میمره وزنده میشه ...همه جوره ..ولی میگم دوست ندارم ژولیده پلیده باشم 

چکار هرشب خسته شدم   

عجب آدم سفتیه. من هر مردی دیدم قهر قهرو بوده سرد یخ بوده. اینایی که میلشون زیاده اصلاً قهر نمیکنن. ت ...

آره به خدا....زندگیم دوست دارم به خاطر دخترم که باشه

حتی اگه یکم بنالم همه جلوم جبهه میگیرن ...چون کمی نداریم ولی کسی نمیدونه بعدش هم خودم به هیچ کی نمیتونم بگم

همه جوره از هر لحاظ بگی به من مادرش دخترم رسیده ....ولی این اخلاقش رو اعصابمه گفتم آخه سن بره بالا آ ...

آخه تو بدترین سن هست. کیفیت به مرور پایین میاد اونوقت مردای گرم ، تعدادشو زیاد میکنن. بعد از ۵۰ خیلی بهتر میشه. چون هم نیازش خیلی پایین میاد هم توانش. ی جوری عادتش دادی. 

آخه تو بدترین سن هست. کیفیت به مرور پایین میاد اونوقت مردای گرم ، تعدادشو زیاد میکنن. بعد از ۵۰ خیلی ...

واویلا تاسن 50سالگی...باورمیکنی من یه شب خونه مادری .خواهری نموندم تاحالا 

آره به خدا....زندگیم دوست دارم به خاطر دخترم که باشه حتی اگه یکم بنالم همه جلوم جبهه میگیرن ...چون ...

ببین سعی کن بعضی شبا سرشو به طاق بزنی. خودتو سرگرم کار یا حرف با مادرشوهر یا سریال کن تا خوابش ببره. دوست من از این روش نتیجه گرفت. البته نباید جوری باشه که متوجه بشه. ه چند شب ی بار. موقع خوابم لباس خواب توری و بدن نما نپوش. موقع خواب عطر نزن. با حرف زدن سرشو گرم کن تا این چند سال بگذره. 

ببین سعی کن بعضی شبا سرشو به طاق بزنی. خودتو سرگرم کار یا حرف با مادرشوهر یا سریال کن تا خوابش ببره. ...

ماشاالله که مادرش زود می‌خوابه مسن هستش .....بعضی وقتا همین کار میکنم مشغول تلفن زدن ودیدن فیلم میکنم شده اول صبح قبل رفتن به سرکار انجام میده بالاخره باید برای دخترم پاشم صبحونش بزارم بره مدرسه

مرسی اجی نظراتت مفید بودن 

به خوبیاش فکر کن . هیچ کی کامل نیست. میدونی اگه سرد بود داغونت میکرد. من ی دوستی دارم به شوهرش التماس می‌کنه. اونم با وقاحت باج میگیره. ی بار میگه پارچه شلواری بخر ی بار میگه بده خیاط، بهش میگه تو باید نفقه منو بدی چون تو به من نیاز داری.