2777
2789
عنوان

مشاوره زناشویی

710 بازدید | 31 پست

سلام خدمت همه خواهران ...من 35ساله وهمی م 42ساله ..16ساله ازدواج کردیم حاصل ازدواجمون دختر 14ساله ...اولش بگم که شوهرم کارش دولتیه..خونه و ماشین خداروشکر از هر لحاظ خوبیم ...فقط مشکل ما اینه شوهرم 7صبح سرکاره تا 3نهایتش 4میرسه خونه ما از همون روز عروسی ازم قولش گرفت که قبل اومدنم به خونه دوست دارم خانمم ترتمیز آرایش کرده لباس تمیز خلاصه شیک و پیک باشه ..باور کنید 16ساله کارم همینه بااینکه مادرشوهرم هم چند ساله باما زندگی می‌کنه ودخترم شوهرم تک فرزندها ولی 3خواهرداره همه هم ازدواج کردن...ولی مشکل من دیگه خسته شدم شده بعضی وقتا کسالتی داشته باشم به خودم نرسیده باشم قهرمیکنه چندروز قهرمیمونه جاش جدامیندازه ...بعدش هم خیلیییی گرم مزاجه الان که سنش رفته بالا گرم مزاجتر شده هیچ شبی نیس که آقا نزدیکی نکرده باشه فقط درشرایط خاص ...گفتم سنش بره بالا درست میشه میبینم گرمتر شده ...خیلییی ببخشید اینا رو میگم باپوزیشپن های جورواجور...از دخترم مادرش بخواد روم نمیشه هر روز من باید برم حموم ...اگه خواسته هایش انجام ندم قهر سختی درانتظاره....این هم بگم خودم شاغل بودم که با شغلم مخالف بود ...وحتی حاضر شد اندازه حقوقم هر ماه واریز می‌کنه .ولی از خواسته های خسته شدم شما بودید چکار می‌کردید لطفاً راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌺طبیبِ جان... همراهی برای جسم و جان

💎مجموعه تخصصی تربیتی جواهرالحیاة 

🍜تغذیه

@Taghzieh_tabaie_amzaj

💼آموزشگاه

@Amoozesh_Javaher 

📞مشاوره

@Setare_mobin

💞همسرداری

@Delbarkade 

🛍️فروشگاه

@FJawaher

⚘ارسال نظرات

@Rahnama_javaher این کانالا تو ایتا  را دنبال کن از مشاورها هم میتونید کمک بگیرین   

از همون اول به خاطرش شغلتو رها کردی دیگه حالا فکر میکنه خبری یه نباید کوتاه میومدی ...کوتاه اومدی دیگه تا اخر همین اش و همین کاسه 

واقعا باید انصاف هم داشته باشه دیگه وقتی حالت خوب نباشه کسالت داشته باشی به خدا ادم تا دسشویی نمیتونه بره چه برسه بشینه ارایش کنه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من بودم تن به خواسته هاشون نمیدادم

همون روز اول ازدواج که همچین درخواستی داشتن

بهشون میگفتم من هم روز های بیماری و بی حوصلگی و پریودی دارم

نمیتونم همیشه آرایش شده و در خدمت شما باشم

رابطه هر شب بنظر من ازار دهنده میشه گاهی … حتما به همسرم میگفتم از همون اول هم میگفتم .. (حالا چون گرم مزاج هستند رابطه رو سعی کنید تا جایی که میشه باهاشون مدارا کنید بازم این نظر شخصی من هستش چون گفتید اگه شما بودید چیکار میکردید)

ولی اینکه هر روز خوشگل و مرتب باشین غیر ممکنه …

من بشدت به خودم میرسم اهل آرایش و میکاپم و خیلی دوست دارم این چیزا رو … همیشه حمام رفته و خوشبو هستم تو خونه لباسای خوشگل میپوشم … تو خونه همیشه رژلب و فرمژه رو دارم .. موهامو درست میکنم همیشه مدلای مختلف …

ولی گاهی اصلااااا هیچکاری نمیکنم هیچ کاری … چون یا پریودم یا درد دارم یا مریض شدم من هم انسانم نمیشه که ..

حتما با همسر یه صحبت جدی کنید

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

بخاطر همین شیک و پیکی هر شب تحریک میشه. همینو بهش بگو. بگو دختر بزرگ شده اینجوری مشکوک میشه و اصلا خوب نیست. شروع می‌کنه به افکار ناجور. از اون ور زیاد سردی بهش بده. چاره ای جز تحمل نیست. پوزیشن های نامتعارف رو قبول نکن. قهر کنه. خودش ضرر می‌کنه. بهش رو دادی. ببخشید برده جنسی اش که نیستی 

از همون اول به خاطرش شغلتو رها کردی دیگه حالا فکر میکنه خبری یه نباید کوتاه میومدی ...کوتاه اومدی دی ...

واقعا..به خدا مادرش لامپ زندگی میکنند اینقدر هواش دارم ...ولی آقا حالیش نمیشه

من بودم تن به خواسته هاشون نمیدادم همون روز اول ازدواج که همچین درخواستی داشتن بهشون میگفتم من هم ...

خب اجی ..ناجورررر قهر میکنم کسی هم مثلاً دخترم ..مادرش بپرسه مشکل چیه چون واقعا از قیافش معلوم میشه قهره...نمی‌دونم چی بگم...چقدر دروغ گفتم که فرانسه بهمانه

واقعا..به خدا مادرش لامپ زندگی میکنند اینقدر هواش دارم ...ولی آقا حالیش نمیشه

ببین به نظرم از ی مشاور خانواده کمک بگیر 

این انصاف نیست شما به خاطرش از خیلی چیزا گذشتی به خدا زندگی کردن با بعضی مردا از بزرگ کردن یک نوزاد سخت تره مطمئنم انقدری که باید مراقب این شوهر باشی نمیخواد نگران دخترت باشی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببین به نظرم از ی مشاور خانواده کمک بگیر  این انصاف نیست شما به خاطرش از خیلی چیزا گذشتی به خد ...

مشاورین میرم ولی آقا راضی نمیشه بره اگه درخواست کنم بریم نور الا نور میشه ..به خدا به مادر و خواهران هم نمیتونم دربارش چیزی بگم روم نمیشه ..خانوادم خیلیییی دوسش دارن همه جوره باهاشون خوبه