2777
2789
عنوان

پسرم سال بعد پیش دبستان میره

107 بازدید | 13 پست

امسال پیش دبستان ۱ هست اما الفبا باهاش کار نکردن خودم هم اصلا کار نکردم باهاش 

سخت نمیشه براش یک دفعه پیش ۲ الفبا شروع کنن؟

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

متولد چه سالیع؟ 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پیش یک دو دارن؟ متولد چنده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

قبلا مدرسه الفبا کار میکردن. حالا مد شده پیش دبستان ۲ کار میکنن که به کارشون هم نمیاد اصلا.

برای پسر شمام دیر نشده. همسن پسر منه. من پیش ۱ هم نفرستادم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
قبلا مدرسه الفبا کار میکردن. حالا مد شده پیش دبستان ۲ کار میکنن که به کارشون هم نمیاد اصلا. برای پس ...

خودتون اصلا با پسرتون كار نكردين الفبا رو

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

خودتون اصلا با پسرتون كار نكردين الفبا رو

نه. این کار اشتباهه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

نه نگران نباش ، اصلا سختش نمیشه . توی پیش دبستانی آروم آروم فقط آشنا میشن با حروف الفبا . اصل کار برای کلاس اوله 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم