2777
2789

یه بار یه مرده میخوره به نرده دیگه بر نمی گرده😐😂

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تیکه پیاز میخوری عالم و ادم میفهمن

که پیاز خوردی

ولی حالا چهار کیلو آناناس بخور کسی نمیفهمه اصلا

😂😂😂😂

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

دبیرستانی بودم

دبیرستانم تو سراشیبی تند بود و چادر اجباری، پارچه چادر رو مدرسه مشخص می‌کرد که یه دست باشه، جنسشم همیشه لیز بود

برف میومد و میخواستم از سراشیبی بیام پایین و سوار ماشین شم، لیز خوردم و تا پایین خیابون رو ماتحت اومدم 😂😂😂

تنها حسنش این بود مسیر ۵ دقیقه رو تو ۳۰ ثانیه اومدم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
غش کردم آب قند 😭😭😭😭😭😭😂😂😂

🤣🤣🤣

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
دبیرستانی بودم دبیرستانم تو سراشیبی تند بود و چادر اجباری، پارچه چادر رو مدرسه مشخص می‌کرد که یه دس ...

اوه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃