2777
2789
عنوان

بعضی کاربر هارو دنبال میکنم ....

297 بازدید | 34 پست

واقعا احساس میکنم بعضی ها واقعا کم دارن 

من تو اطرافیانم ندیدم کس اینقدر تو سری خور و ساده باشه 

واقعا شما همچین آدم هایی دیدید ؟ 

یه کاربر اینجا با هر تایپیکش حس جنون بهم دست میده میخوام جلوم بود قشنگ نصیحتش میکردم تا اینقدر ساده نباشه دیگه اسمشو نمیبرم دعوا نشه

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

من خیلی سادم🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا شون مسخره می‌کنن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من خیلی سادم🤣

نمیدونم بزا تایپیکاتو بخونم میام دعوات میکنم 😅😅

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

منم خیلی سادم😔

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

نمیدونم بزا تایپیکاتو بخونم میام دعوات میکنم 😅😅

تو تاپیکام چیزی نگفتم ولی خیلی ساده و مظلومم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من که نیستم  ها

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
کم نیستن این دست کاربرها واقعا نیاز ب راهنمایی و دلسوزی دارن

اره واقعا اعصابم خرد میشه اینا دوست یا فامیل دلسوز ندارن راهنماییشون کنه اخه از ادم تا این حد سواستفاده میشه؟

وقتی میگن شوهرمون خیانت کرده یا کتکمون زده  ولی هنوز دوستش داریم  انگار من زنده زنده آتیش ...

به خدا دوست دارم یه دونه بخوابونم دهنش اونجا 🤣🤣