2777
2789
عنوان

پرتقال خریده بودیم خواهرش شوهرم برد

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بخاطر چارتا دونه میوه هرس نخور دنیا دوروزه😐  شما فامیلید اشنای همید چه اشکال داره بدید ب ...

اشکالش بی اجازه برداشته

اشکالش اینه یه بار نیست هر دفعه چند کلیو میوه برداره کلی هزینشه

البته استارتر نباید چیزی بگه فقط میوه رو بیاره داخل تراسی یخچالی جایی ک دیگه نتونن بردارن

یا خدا ولش کن چند تا میوه آخه ارزش داره خونه داداشش بوده چه حرفایی می‌شنوم اینجا خودم خواهر شوهر نشد ...

خونه داداشش می‌تونه هرچقدر میوه میخواد بخوره نوش جانش

ولی بیاد از خونه داداش کیلو کیلو میوه ببره اونم بی اجازه درست نیست 

خونه داداشش می‌تونه هرچقدر میوه میخواد بخوره نوش جانش ولی بیاد از خونه داداش کیلو کیلو میوه ببره او ...

خب دیگه منم میگم کارش زشت بوده ولی زشتر اینه که بخاطر یبار میوه بردنش بری بگی یا برداری دلتو بزرگ کن بابا شوهر من پول لیزر خواهرشم میده شوهراشون نمی‌ده همش خرج می‌کنه براشون میوه که ارزش نداره اگه چندین بار تکرار کرد بهش بگو 

خب دیگه منم میگم کارش زشت بوده ولی زشتر اینه که بخاطر یبار میوه بردنش بری بگی یا برداری دلتو بزرگ کن ...

منم گفتم اصلا چیزی بهش نگه

فقط میوه هارو تو خونه خودش بذاره ک نتونن بردارن

به نظرم حالا کار همسر شما هم درست نیست پول لیزر خواهر متاهلش رو بده حالا درمانی بود یه چیزی