2777
2789
عنوان

همسایه مون واقعا رو اعصابه

324 بازدید | 22 پست

من پشت کنکورم 

اونقدرررر صدای اهنگشون بلنده که انگار تو خونه ما باند گذاشتن 

هروقت میشینم پای کتابام اشکم درمیاد که نمیتونم تمرکز کنم یه لحظه

هرررروزم همین وضعه

دوبار همسرم رفت پایین بهشون گفت خودمم دوبار زنگ زدم مدیر ساختمون اونم بهشون تذکر داد

اصلا انگااار نه انگار دیوونه شدیم و نمیدونم چیکار کنم هروز و هرساااااعت😫😫😫😫

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..

طبقه ی پایین شمان؟

چجوری سر و صدا میکنن که صداش به بالا میرسه؟

من همسایه بالاییام ترکوندم یه مشت روانین انقدر میکوبن 

ببینم چطوری میشه منم یکمی سر و صدا کنم حداقل شاید اینجوری ساکت شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه ماهم همینطور انگار هر روز عروسی دارن😐😂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بعضیا شعور ندارن  ، گوش گیر هم اگه بخری نباید مدام استفاده کنی

همسایه ی ما هم همینجوری از شش هفت صبح تا گورشو گم کنه سر کارش همینجوری سروصدا داره تازه شباهم میشینن سیگار و قلیون پشت سر هم تا وقتی کپه مر ،گشونو بذارن

طبقه ی پایین شمان؟ چجوری سر و صدا میکنن که صداش به بالا میرسه؟ من همسایه بالاییام ترکوندم یه مشت ر ...

وااااای اصلا نگم

کل طبقه پایین رو هواست من نمیدونم هماسیه های دیگه دیوونه نشدن؟

کاملااا صداش تو‌خونه ماست و زمین و شیشه هامون میلرزن 😐😐😐😐

وااااای اصلا نگم کل طبقه پایین رو هواست من نمیدونم هماسیه های دیگه دیوونه نشدن؟ کاملااا صداش تو‌خو ...

خب نمیدونی اسپیکر دارن یا چی

من همسایه بالاییام انقدر وحشتناک قدم میزنن و میدوان و توپ بازی میکنن و وسیله پرت میکنن و پیانو میزنن که نمیدونی هر مدل سر و صدایی بگی این دیوونه ها دارن🤦🏻‍♀️

واقعا بعضیا فرهنگ و شعور زندگی توی اپارتمانو ندارن

شاید تو یه ساختمونیم🥲🤣🤣

شاید😂😂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

ربطش به اذان چی بود

والا 

مردم دیگه نمیدونن چی بگن

اذان نهایتا سه چهار دقیقه ست

شیشه های نا با اذان نمیلرزه

اذان وقت و بی وقت نیست 

یه مدل گوشگیر استخر هست که برای تیراندازی هم استفاده میکنن! ارزونم هست از اونا استفاده کن

توخونمون با گوش گیر راه بریم؟

کلیپ میخوام ببینم 🥲😂

والا  مردم دیگه نمیدونن چی بگن اذان نهایتا سه چهار دقیقه ست شیشه های نا با اذان نمیلرزه اذا ...

اصلا بعضیا این جا یه حرفایی میزنن که آدم میخاد سرشو بکوبه دیوار😵