2777
2789
عنوان

تولد همسرم

135 بازدید | 11 پست

سلام.....باشوهرم دعوا کرده بودیم زنگ زدم به مادرم اینا که اومدن و پدر مادر اونم اومد بهشون گفتم بهم فحش داده و ‌‌....ولی  بعدش آشتی کردیم ...روز جمعه ۱۰ روز پیش بهم گفت اگه دلتنگ مادرت اینایی بیا بریم پیششون آورد منو اینجا گفت بمون همونجا دیگه نیا روز بعدش با پلیس رفتم خونشون دو طبقه که طبقه فوقانی ما بودیم صورت جلسه نوشتیم و لباسامو برداشتم ..... ولی تولدش نزدیکه پیام تبریک بدم بهش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان دوسش داری دلت نمیاد جدا بشی؟

وقتی دودلی پیام تبریک بدی یعنی دلت گیره پیشش 

خب اگه دلت گیره چرا سریع زنگ زدی به پدر مادرت بخاطر دعوای زن و شوهری 

اگرم به این نتیجه رسیدی که باهاش آینده نداری دیگه تبریک تولد چه مسخره بازیه مگه بچه راهنمایی هستی ؟؟؟ 🙄

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
دوسش دارم

خب لایق دوست داشتنت هست؟؟؟؟؟

اگر لایق هست که چرا دعواتون رو به خونواده ها و پلیس بازی کشوندی؟؟؟؟

اگر لایق نیست که دیگه بکن دندون لقو پا بذار روی دلت 

برای خودت ارزش قائل باش

وقتی میگه بمون خونه پدرت دیگه نیا 

با پیام تبریگ فقط خودتو بی ارزش میکنی گلم 

مردا جنبه ابراز محبت کلامی زیاد رو ندارن جفتک میکندازن 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹