2777
2789
عنوان

آقا هستم | خانم های محترم راهنمایی کنید برای خرید هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 105 پست

بستگی داره ببین اون خانم بیشتر از چه چیزهایی خوششون میاد مثلا من یکی از سلیقه هام تو خورد و خوراک 

یعنی برام طرف مقابلم غذای موردعلاقه ام یا چمدونم خوراکی های خوشمزه مثل انواع شکلات های کاکائویی و اینا بخره راضی ام و ذوق میکنم

حالا تو ببین اون خانم بیشتر سلیقه اش در چه مورد هست براش از اونا بخر تا ذوق کنه

ادکلن 

کیف اینا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدش رفته 

اره دقیقا ولی من صدای زیاد دوست دارم 😁

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

ایرپاد

بهترین گزینه بود. باقی چیزا باعث سو تفاهم میشه بنظرم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خب باید ببینی به چه چیزایی علاقه داره ولی به عنوان کسی که مربیت بوده  یه باکس گل کافیه

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

هعیییی🥲افسردگی گرفتم با این تاپیک ۹۰۰هزارتومن برای خانومی ک خوب آموزش میدن این دیگ خانوم نیس همسر ...

نه من قصد ازدواج ندارم

پسر مایه داری نیستم. حقوقم ۱۲ تومنه

اما چون خیلی خوب آموزش دادن و کمکم کردن میخوام جبران کنم

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
واقعا خانومه خوش شانسه من باهر کی دوست شدم تفم کف دستم نذاشت چه برسه به همکار😂

حالا این هیچی من ب کسی درس بدم جوری ک نمره الف دانشگاه بشه میاد میگه خودم شدم زحمت خودم بوده هنوز تشکرم زیادیته

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
ایرپاد بهترین گزینه بود. باقی چیزا باعث سو تفاهم میشه بنظرم

نکته بسیار ظریفی بود 👌👌👌

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
اها پس کمبود دارین 😂

عا😁

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
طلا گرمی ۳ و خورده ای خواهرم 

میدونم عزیزم😁وسطای دی بود برای یکی از استاد هام ۵۰۰ تومن دادیم ی پلاک طلا گرفتیم فقط وسطش طلا بود خیلی هم قشنگ بود

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷