2777
2789
عنوان

آقا هستم | خانم های محترم راهنمایی کنید برای خرید هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 105 پست
ایرپاد چیه؟

هندزفری حلزونی بی سیم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطر

گل

ی سری طلا فروشی ها هستن میتونی مقدار پولتو بدی بهش براتون طلا میسازه واقعا زیباعه

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

فقط اگه مجرده کادو بگیر

و ممکنه فک کنه روش کراشی

اگه نیستی مراقب باش الکی این حسو بش ندی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هندزفری حلزونی بی سیم

آها من سیم دار دوست دارم. صداش زیاد تره

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

والا بستگی داره که اون خانم سختگیر هست یا نه من شخصا هر هدیه ای که برام گرفتن تا حالا ازش خوشم نیومده سلیقم متفاوته ترجیح میدم پولش بهم بدن خودم یچی بگیرم بنظر من گل و فلان نگیرین یچیزی بگیرین که استفاده بشه البته اگر خانم با شما راحت نیست بخاید لباس و فلان بگیرید احتمالا معذب بشه

باید به روحیاتشون توجه کنید، اگه اهل مطالعه هستن کتاب و چند شاخه گل، اگر اهل کافی خوردن هستن یه پک شامل موکابات، دونه های قهوه، قهوه‌ی اسیاب شده و یه ماگ خوشگل. 

راستی ما شاپ آنلاین فروش جوراب داریم، خوشحال میشم به تاپیکم سر بزنید عکس کارارو گذاشتیم، کارای مردونه به قیمت فروش عمده فقط جفتی ۳۲ 

کارای کلاسیک هم داریم 😍🥹 خیلییییی شیکن خواستید عکسشو بفرستم براتون

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
هعیییی🥲افسردگی گرفتم با این تاپیک ۹۰۰هزارتومن برای خانومی ک خوب آموزش میدن این دیگ خانوم نیس همسر ...

این هیچ. خوبه گف ۹۰۰. من برا عشقم برا ولنتاین حساب کردم ۸ میلیون خرجش میشه. ایشلا خودت هم موفق میشین

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️