2777
2789

کاش ب منم بگن حالمو بهم میزنه روانی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دوستام پدرش خیلی اذیتش میکرد حتی کتکش میزد. کار نمیکرد. همیشه دعا میکرد باباش بمیره به ما هم میگفت دعا کنید بمیره راحت شم. به نصیحت ما هم گوش نمیکرد. خیلی زود باباش فوت شد ولی دوستم افسرده شد.‌عکس پروفایلش شد باباش. میگفت فکر نمیکردم بی پدری اینقدر سخت باشه. کمرم شکست

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
یکی از دوستام پدرش خیلی اذیتش میکرد حتی کتکش میزد. کار نمیکرد. همیشه دعا میکرد باباش بمیره به ما هم ...

افسرده شده چون عذاب وجدان گرفته مگه میشه آدم کسیو که باهاش زندگی کرده از نبودش ناراحت نشه ولی ببین به کجا ادمو میرسونن همچین دعایی کنی 

افسرده شده چون عذاب وجدان گرفته مگه میشه آدم کسیو که باهاش زندگی کرده از نبودش ناراحت نشه ولی ببین ب ...

هر کسی تو زندگی یه جور سختی میکشه. به جای نفرین همیشه از خدا طلب خیر کن. ازش بخواه خودش همه چی رو درست کنه هر جور که صلاح خودشه. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه