2777
2789
آره دکتر میگه اگه سل فری مشکوک باشی دوباره باید هزینه آمینو رو هم بپردازی

عزیزم ای کاش بری مرکز ژنتیک بخدا دکترمن من موقع زایملنم اینقدرررر خطا داشت که حد نداره نه تنها دکتر من ....من یازده شب بیمارستان بستری شدم سر یه مساغلی تو تاپیک ام هست قشنگ متوجه شدم بخدا دکترها اینقدرررر مشغله دارن پرستاران هیچ کس دلش برات نمیشوزه برو مرکز ژنتیک بخدا دکتر منم گفت برو آمینو انجام بده رفتم مرکز ژنتیک پرفسور بود گفت کدوم احمقی گفته آمینو انجام بدی آن تی من خیلییی بالا بود

عزیزم ای کاش بری مرکز ژنتیک بخدا دکترمن من موقع زایملنم اینقدرررر خطا داشت که حد نداره نه تنها دکتر ...

من خیلی میترسم ،مرکز ژنتیک کجاست ،من با یه آزمایشگاه ژنتیک تهران مشاوره کردم گفت فقط آمینو دکترها میگن فقط آمینو ولی من دلم خیلی شور میزنه آخه حرکتهای بچه رو حس میکنم اگه زبانم لال چیزی بشه من دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ان تی بالا ، رفتم آمینو بچم سالمه ،پنج سالشه از صبح بیدار شده از دیوار داره میره بالا یک سالش نشده بود در حد گوینده های تلویزیونی حرف میزد ، اگه مشکل مالی نداری برو سل فری

4.4

عزیزم عدد ان تی دخترم ۳و نیم بود ولی خدارو شکر سالمه.اما ۴.۴یه کم مشکوکه. ازت خواهش میکنم حتما حتما امنیوسنتز کن. خدایی نکرده زبانم لال بچه با مشکلات ژنتیکی و مغزی و قلبی و.... به دنیا بیاد هیچ وقت خودتو نمیبخشی.

عزیزم من تو پسرم عدد ntخوب بود ولی آزمایش غربالگریم ریسک متوسط زده بود آمینو شدم که جوابش گفت سالمه ...

سلام من دیروز انجام دادم دیشب لباس زیرم خیس شد امروز هم یه مقدار ریخت شما هم همینطوری بودین؟