2777
2789
عنوان

خواهرم بهم حمله کرد

484 بازدید | 31 پست

۹ سالشه خیلی وحشی و بی ادبه زبون خوش حالیش نمیشه هر چی مدارا میکنیم بدتر میشه پرو تر میشه تا بزرگ بشه سلامت روان من از دست میره چند روز پیش بهش گفتم دستمالتو ننداز وسط اتاق برگشت بهم گفت به توچه دوباره گفتم اتاقو تازه مرتب کردم بردار بنداز سطل گفت فک کردی کی هستی بهم دستور میدی من  جواب ندادم چون دیگه خسته شدم حصله بحث کردن با یه بچه ندارم ولی چون جوابش ندادم عصبی شد بهم حمله کرد موهامو گرفت کشید  ول نمیکرد آخرش جیغ زدم مامانم اومد جدامون کرد  برگشته به مامانم میگه حقش بود 😑 خدایا بهم صبر بده من دیوانه میشم آخرش تو این خونه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد بچه تو دعوا بگه مامان   با کچل که دعوات نشده بود تو هم موهاشو بکش اگه اینقدر وحشیه که حمله کنه کتک حقشه   از الان جلو پدر مادر خیلی محترمانه بگو دفعه بعد که اتاقو تمیز کنم همه آشغالاشو میزارم رو تختش یا تو کمدش چون نصف اون اتاق برای منه اما من همشو تمیز میکنم به جای تشکر بهم توهین میکنه یا قرار بزارین یک هفته درمیان یکی تمیز کنه اگه تمیز نکرد دست پدر ومادر رو بگیر ببر ببینن 

عزیزم سنش کمه 

سعی کن باهاش درگیر نشی 

بیشتر از مادرت بخواه که باهاش صحبت کنه 

بچه ها تو این سن رو باید بیشتر از طریق دوستی و صمیمیت وارد بشی 

مثلا از بیرون براش خوردنی بگیر 

تو خونه باهاش بازی دو نفره یا فیلم و کارتون ببینید 

گاهی با هم برید بیرون 

فقط کتک جوابه وقتی زبون خوش حالیش نیس.جوری کتکش بزن ک بعدا بفهمه کی دستور داده

این راهکارا چیه میدین اخه😂😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
این راهکارا چیه میدین اخه😂😂😂

والا راهکار دهه شصتیهاست😂😂ولی خیلی خوب جواب میده 

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
میگه اونم خیلی حرص میخوره از دستش 

هر دعوایی رو که نباید همون موقع حل کرد چون منشا ش  شاید از جایی دیگه باشه 

سن ۹ سال توجه زیاد میخواد و عاشق جلب توجه هستن 

گاهی از راه اذیت کردن های اینجوری خودشو نشون میده 

بجای گفتن ساده مثلا بغلش کن بوسش کن بگو خواهر خوشگلم دستمال کاغذی رو انداختی رو فرش برش داره عزیزم 

خیلی دارم جلوی خودمو میگیرم هی میگم بچه س کوتاه میام 

کتک زدن این بچه و کلا هر بچه ای فقط آموزش وحشی گری بهش هست، اگر کتکش بزنی یعنی داری بهش میگی وقتی عصبانی هستی، وقتی از چیزی ناراضی هستی، وقتی با کسی به اختلاف میخوری حق داری بهش حمله کنی و راه دیگه ای نیست، 

بهتره با مشاور صحبت کنید ببینید چه راه حلی بهتره و باید چکار کنید که این بچه هم یاد بگیره به دیگران احترام بزاره و با کسی درگیر نشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.