2777
2789

دارمش ۳ساله وراضیم

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارمش ۳ساله وراضیم

خب اولین کار چیه باید آزمایش خون بدم یا نه ؟ تو پریودی باید باشه ؟درد داره یا نه و مهم تر از اینا . اینه ک من مبل ها رو خیلی جابه جا میکنم نکنه بخاطر سنگین بودن دستگاه تکون بخوره از جاش ؟

از سوم پریودی روزی سه تا قرص لتروزول خوردم تا پنج شیش شب بعد دوازده سیکلم رفتم سونو داخلی که تعداد و ...

عزیزم من دارم در مورد آی یو دی دستگاه جلوگیری مپرسم جانم

خودم شنیدم این آمر.یکاییا بهتره

ببین یه جور مسی هست میگن خونریزی رو زیاد میکنه ایرانیشم که دیگه اصلا قابل اعتماد نیست . میگن نقره اش خوبه اونم نمیدونم هست آمریکایی اش یا نه

خب اولین کار چیه باید آزمایش خون بدم یا نه ؟ تو پریودی باید باشه ؟درد داره یا نه و مهم تر از اینا . ...

نیازی نیس ب آزمایش فلان..اگه پریودت مرتبه میتونی انجام بدی..بعد تموم شدن پریود باید بزاری..دردش لحظه ای ..بعد گذاشتن تا۱۰ ..۱۴ روز پریود شدن طبیعیع..دوهفته نباید رابطه و چیزای سنگین برداری تا جا بیوفته ..بعدشم اولین رابطه بعددستگاهو جلوگیری کن محض اطمینان..ی ماه دیگع پیش دکتر بروخیالتت راحت شه سرجاشه همین اصلا سختی نداره

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️