2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 138 پست
رو خودتون کار کنید کم کم یادمیگیرید بایدیادبگیرید سنجیده تر عمل کنید گفتارو رفتارتون رو همش پشتش بای ...

اونا وقتایی ک من نیستم شوهرم رو پر میکنن.

شوهرم آوار میشه رو سرم.

منم یاد گرفتم برملا کنم نقششونو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حسود تری انگار

ب چیشون حسادت کنم. موهای وزیری پوست لک دارو .. ب بس شوهری و حسادتشون نسبت بمن؟ 

از اینکه عروس خوبی مثل من گرفتن؟

من اصلا حسادت نمیکنم.

تازشم خیلی خوشم‌میاد ک الگوی خوبی ام.

ولی از اینکه  از من ایراد میگیرن بعد تقلید میکنن این یعنی حسادت.ناراحت میشم. جای من باش ببین

من میفهمم چی میگی منم سه تا مجردشو دارم که خیلی دربارم بد گویی و خودمو اذیت کردن جوری که چند ساله ارتباط ندارم با خانواده همسرم ولی بشدت دنبال این بودن ببینن من چیکار میکنم که برن همونو انجام بدن یه نمونش جلوی خودم موهاشونو همون مدلی که من باهاش اومده بودم عروسی میکردن و داد میزدن وای ما چقدر خوشگل شدیم فقط به ما میاد کور شه هرکی نمیتونه ببینه 😂😂😂 دقیقا همینو میگفتن بدون ذره ای اغراق من و فامیلاشونم میخندیدیم 

الان چون از خودت تعریف کردی خانمای اینجا ناراحت شدن و اینکه خانما یه حس همدلی به اونیکه ازدواج نکرده دارن فکر میکنن خیلی گناه داره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

هیچکس طرفدار حق نیس.  دقیقا برا منم مدل مو پیش اومده

اینجا اگه از خودت تعریف کنی تا اثبات نکنندکه هیچی نیستی ولت نمیکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

گاهی اعتماد به نفس زیادی بالا باعث میشه همه رو دشمن خودت ببینی  شمام که به زیبایی خودت باور دا ...

ناراحتی داره. ایراد میگیرن میرن تقلید میکنن.

این حسادتشون نشون میده...

یه روز میگفتن خیلی زیبا مخ داداششمونو ذات و ظاهرش زده.

روش اسید باشیم دعا بگیریمش .یجوری بمیره .

حتی شوهرم رو میگن زنت زشته طلاقش بده و خیانت میکنه با کسی درارتباط و .... کلی هم بهم بی‌احترامی کردن نیا خونمون و.. از زیبایی من حرص میخورن.زندگی برادرشونو خراب میکنن.

چ نفعی براشون داره

عزیزم ایراد میگیرن و تقلید میکنن یعنی حسادت.   ازاینکه میگن زشتی حسودی.چون خیلی خشگلم خود ...

من نه شما رو دیدم نه اون بنده خداهارو...فرض میکنیم شما زیبا هستی مثل آشواریا منم یه انسان حسودم و هر روز بهت میگم اه اه چه زشتی آیا این باعث میشه بقیه زیبایی آشواریا رو نبینن و نسبت بهش دلسرد بشن؟شما به گفته خودتون بسیار زیبا هستین و همسرتون و انسانهای اطرافتون هم نابینا نیستن پس قطعا میپذیرن زیبایی شمارو حرص خوردن نداره که

چرا انقدرببخشید  حسود؟ چه ایرادی داره ضرری داره براتون؟ اتفاقا منم خواهرشوهرام خیلی به خودشون ...

ناراحتی داره. ایراد میگیرن میرن تقلید میکنن.

این حسادتشون نشون میده...

یه روز میگفتن خیلی زیبا مخ داداششمونو ذات و ظاهرش زده.

روش اسید بپاشیم دعا بگیریمش .یجوری بمیره .

حتی شوهرم رو میگن زنت زشته طلاقش بده و خیانت میکنه با کسی درارتباط و .... کلی هم بهم بی‌احترامی کردن نیا خونمون و.. از زیبایی من حرص میخورن.زندگی برادرشونو خراب میکنن.

چ نفعی براشون داره.

برامن خیلی ضرره

من نه شما رو دیدم نه اون بنده خداهارو...فرض میکنیم شما زیبا هستی مثل آشواریا منم یه انسان حسودم و هر ...

ایراد میگیرن تقلید میکنن حسادته.

ولی ایراداشون جوریه ک زندگی منک خراب میکنه. ایرادش بهینه.

باعث میشه شوهرم از من فرار کنه.

میگن‌زنت زشته خیانت میکنه .با کسی درارتباط.جوری میگن ک باور کنه..

هرچقدر پاکدامنتر  زندگیت خرابتر.

هرچقدر ذلت و طاهرت خوب باشه دشمنت بیشتر.

چرا باید خشگل باشم یا ذاتم خوب باشه.

چرا پاکدامن باید باشم.

نکنه خدا داره من امتحان میکنه.

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

حالا چه اشکالی داره اونا هم یه تحولی به خودشون بدن تو رو دیدن خوششون اومده خواستن یه تغییری کنن بدجن ...

خیلی بدجنسی میکنن. شیطانن.

من من نمیکنم حسود نیسم.

توهم ندارم.

کلی حرف تودلمه .خسته شدم.دیگه نمیتونم حرف بزنم

واقعا .دقیقا چ نفعی داره براشون. هیچکس پشت حق نیست

بزرگترین ظلمی که یه دختر میتونه به خودش کنه اینه که با پسری ازدواج کنه که خواهرای مجرد سن بالا داره اینو طبق تجربه خودم میگم رفتارهای ناپختشون همراه حسادت مظلوم نمایی برای اینکه موفق به ازدواج نشدن و اینکه رگ خواب پدر و مادر دستشونه کاری میکنن که خون عروس رو بکنن تو شیشه من که دخترم تک فرزنده فقط باید با تک فرزند ازدواج کنه 

(با اینکه همسرم اصلا خواهراشو دوست نداره و از چشمش افتادن )