2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 138 پست
ببین پنج سال یه عمره ها تو این پنج سال آدما زندگی هاشون زیر و رو شده تو هنوز عقدی

دوستام همه ا نایی ک همزمان با من عقد کردن بچه ۴ ساله دارن. اونایی هم ک پارسال عقد کردن الان بچه دارن.

میگن تاهنوز عقدی.

بخدا پولدار ترین. 

همه میگن خانکاده شوهرت پول دارن مال دارن  چرا ۵ سال.؟

ما نداریم فقیریم دوساله عروسی میگیریم.

شما چرا.

بخاطر خانواده شوهرم. حتی خرجشون هم میده. کلفتیشونم بامن..

انگار‌صاحب فرزند شدیم از خودمون بزرگترن. پدرمادرشونیم

والا من مادر خودم هرچی میخرم با هفتاد سال سن میره عینش میخره 😆😆😆 یه مدتم گیر داده تو تو جوانی من ...

میذاشتین به خودش برسه... این آخه خیلی تابلوعه من برا عروسی برادرشوهر یه لباس عروسکی گرفتم صورتی با دامن پف دار مادرشوهرم هی میگفت لباس تو خوب بود بعد مراسم رفت مثل اونو خرید فک کن زن 50 ساله با 100 کیلو وزن لباس اونطوری بپوشه فعلا مراسمی پیش نیومده ازین شاهکار رونمایی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بقیه تاپیکاتم نگاه کردم ب نظرم شما توهم حسادت داری،همه ک دارن بهت حسادت میکنن شاید واقعا مشکل از ...

اگه زندگی مثل من خانواده ای مثل خانواده شوهرم و من داشتی میفهمیدی. همه ک یجور نیستن. 

واقعا هم بهم حق میدادی.

من چرا حسادت کنم اتفاقا خوشم میاد الگوی کسی باشم. ولی ایراد میگیرن میرن تقلید میکنن. این یعنی حسادتشون نسبت بمن.

خب یعنی شما مورد پسندشون هستی و براشون الگویی. ایرادش چیه؟ یه ذره مهربونتر باشیم.

عزیزم منم خوشم اومده ددسداشتم ک الگو کسی ام. ولی ایراد میگیرن ازم و میرن تقلید میکنن.

این یعنی حسادتشونو میرسونه.

حتی  

جوری ک بعضی موقع زایعه ک فقط از رو حسادته.

مثل اینکه لاغری و دامن پفکی بپوشی. اینا هم چاقن با صد وخورده ای وزن هم همینکار کنن.

اسی بقیه تاپیکاتم نگاه کردم ب نظرم شما توهم حسادت داری،همه ک دارن بهت حسادت میکنن شاید واقعا مشکل از ...

همین تاپیک رو نکاه میکردی . گرفتار شیطان نشی یوقت زود قضاوت نکنی.

ایراد میگیرن و ازت تقلید میکنن یعنی حسادت

ن میگم از من خوششون اومده میخان خودشونو شبیه من کنن ایرادی نداره.  ولی چرا حالا ب دروغ میگن زن ...

از خود متشكري مواظب باش زندگيت را خراب نكني يه دختر خانمي زيبا بود اونقدر به شوعرش ميگفت همه فكر ميكنن موهام كراتينه پوستم فلانه بينيم همه فكر ميكنن عمليه شوهرش ميگفت مرده شور هر چي زيباييه را بره كه نصفش هم با ارايشه اخرش هم جدا شدن اونم توهم داشت بقيه ميخوان مثل اون باشن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خب شاید واقعا به چشم اونا زیبا نیستید عزیزم!!!!منم یه آشنا دارم پوستش سفیده موهاش لخته دستاش زیباست ...

عزیزم ایراد میگیرن و تقلید میکنن یعنی حسادت. 

ازاینکه میگن زشتی حسودی.چون خیلی خشگلم خودشون میدونن.

چند بار هم توخلوت به هم‌میگفتن حسرت زیبایشان میخوریم.

برادرمون هم ذاتشو هم ظاهرشون دوسداره.. تا منو میدیدن میگفتن زشت.

گفتن اسید بریزیم روش.

شما توزندگی‌من نیستی ک قضاوتم‌کنی. منو هم ندیدی. 

زمین گرده ها 

از خود متشكري مواظب باش زندگيت را خراب نكني يه دختر خانمي زيبا بود اونقدر به شوعرش ميگفت همه فكر ميك ...

عزیزم ایراد میگیرن و تقلید میکنن یعنی حسادت. 

چند بار هم توخلوت به هم‌میگفتن حسرت زیبایشان میخوریم.

برادرمون هم ذاتشو هم ظاهرشون دوسداره.

. تا منو میدیدن میگفتن زشت.

گفتن اسید بریزیم روش..

اینم بگم سعی کردن تودلم شوهرم شک و تردید بندازن ک زنت خیانت میکنه  و طلاقش بده دنیال مالتو. هرچی خواستن هرکاری کردن .

شما توزندگی‌من نیستی ک قضاوتم‌کنی. منو هم ندیدی. 

زمین گرده ها 

ن میگم از من خوششون اومده میخان خودشونو شبیه من کنن ایرادی نداره.  ولی چرا حالا ب دروغ میگن زن ...

خوب به فرض حرفات درست هم باشه باید بگی خواهر شوهر تقلیدکار

نه متقلب 

تقلبی این وسط صورت نگرفته