2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 138 پست

چه ایرادی داره ازت ایده بگیرن؟ سلیقه تورو میپسندن . شمام کم پز بده جلوشون حساسشون کردی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فایده وقتی پنج سال تو عقد نگهش داشتند 

بخدا همین الانم خاستگار دارم دم در پدرمادرم‌میرن میگن خوشبخت بشه.

ولی  اگه خدا نکرده  چیزی شد ما میگیرمش بخدا قسم.

صف کشیدن همین الان. 

چه ایرادی داره ازت ایده بگیرن؟ سلیقه تورو میپسندن . شمام کم پز بده جلوشون حساسشون کردی

ن اصلا ایرادی نداره که خیلی هم خوبه توشحال میشم.

ولی از اینکه ایراد میگیرن‌میرن‌تقلید میکنن ناراحت میشم.

الان ایرادشون از چیه؟ از حسادتشونه.

من ک اهل پز نیستم من خاکیم

خب همون دیگه وقتی کنار من نیستین  .و بقیه حرفامو نشنیدین.  پس قضاوت چرا.اصلا میگیم قضاوت ...

عزیزم شما بیانت ب بقیه اینو میرسونه ک از خودت تعریف کردی 

و اونا رو کوبیدی ببین چن نفر هوینو گفتن

من ک ب شخصه تند حرف نزدم تو تمام کامنتام از کلمه عزیزم و گلم استفاده کردم

قشنگم شما مشملت فراتر از این حرفاس قضیه ارث و سهم و اینا.فقط همسرت باید مدیریت کنه

تو نباید مستقیم وارد بشی 

همسرتم از روی سیاست بره جلو ک فک نکنن شما پرش میکنی

باهات بدتر بشن 

مراقب خودت و زندگیت باش

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
بخدا همین الانم خاستگار دارم دم در پدرمادرم‌میرن میگن خوشبخت بشه. ولی  اگه خدا نکرده  چیز ...

فقط با عکس قدی بهم ثابت میشه این حرفا

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بخدا همین الانم خاستگار دارم دم در پدرمادرم‌میرن میگن خوشبخت بشه. ولی  اگه خدا نکرده  چیز ...

مشکلی هست عروسی نمیگیرن؟ من خواهرشوهر ندارم مادرشوهرم اینطوریه باورت نمیشه پارسال یه مانتو کتی گرفتم تا الان سه چهار رنگ رفته کتی دوخته اونو که دید گفت برم پارچه بگیرم هی میگیره میدوزه میگه نه یه رنگ دیگه بگیرم😐

عزیزم شما بیانت ب بقیه اینو میرسونه ک از خودت تعریف کردی  و اونا رو کوبیدی ببین چن نفر هوینو گ ...

من  چ مستقیم و غیر مستقیم هیچوقت  وارد مسائل خانوادشون نشدم . ولی همش منو دخالت دادن گفتن زنش بهش یاد میده.

چرا چون ۵ سال عقدیم فکر میکنن من خونه عروسی میخام.

بخدا اصلا اینجور نیست بهش گقتم خانوادت هستن. چیزی نگو. حرفی نزن عیب نداره منم میدون حق با شوهرمه .ولی دور برداشتن آنقدر دل سوزوندم ک این شد.

به خونه ۲۰ متری هم راضی بدم

اسی بقیه تاپیکاتم نگاه کردم ب نظرم شما توهم حسادت داری،همه ک دارن بهت حسادت میکنن شاید واقعا مشکل از شماس ولی نمیخای باور کنی!!!!!

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
مشکلی هست عروسی نمیگیرن؟ من خواهرشوهر ندارم مادرشوهرم اینطوریه باورت نمیشه پارسال یه مانتو کتی گرفتم ...

والا من مادر خودم هرچی میخرم با هفتاد سال سن میره عینش میخره 😆😆😆

یه مدتم گیر داده تو تو جوانی منی میخواد برم پوستم بکشم جوان شم با هزار التماس منصرف کردیم 

من  چ مستقیم و غیر مستقیم هیچوقت  وارد مسائل خانوادشون نشدم . ولی همش منو دخالت دادن گفتن ...

ببین پنج سال یه عمره ها

تو این پنج سال آدما زندگی هاشون زیر و رو شده تو هنوز عقدی

مشکلی هست عروسی نمیگیرن؟ من خواهرشوهر ندارم مادرشوهرم اینطوریه باورت نمیشه پارسال یه مانتو کتی گرفتم ...

مشکل همین خواهر شوهرام هست ک مجردن.توخونه ارثی شوهر من زندگی میکنن.کلفتیشونو میکنم زبونشون درازه.انگار کلفت گرفتن.

. همشون ارثیه دارن ده برابر ارثیه شوهرم

ارثیه شوهرم خونه ۲ میلیاردقسمتشه.

ارثیه اونا زمینه ک ۴۰ میلیارد قیمتش.

خواهر شوهرام ارثشون نمی‌فروشند خونه بگیرن میگن ما اینجا راحتیم.

گفتیم خب خونه بگیرن ما بریمخونه شما. شما باشین خونه ما. میگن بما ربطی نداره. ارثمون دست نمی‌زنیم.

پس شوهرم هم بهشون بگه تخلیه کنن مجبور بشن با ارث خودشون بخرن

چرا نمیفهمین. میگم منم خوشم اومده ک طرف از سلیقه خوشش اومده منو الگوی خودش قرار میده ولی چرا وقتی م ...

خب شاید واقعا به چشم اونا زیبا نیستید عزیزم!!!!منم یه آشنا دارم پوستش سفیده موهاش لخته دستاش زیباست اما متاسفانه چهره زیبایی نداره از نظر من...مثل خمیر میمونه اتفاقا خیلییییی هم خودش رو زیبا میدونه ولی واقعا زیبا نیست!!!!