2777
2789
عنوان

وابستگی ب والدین

71 بازدید | 4 پست

احساس میکنم خیلی به مادرم وابسته ام یعنی شخصیت مستقلی ندارم و توی خیلی از تصمیم گیری هام مادرم نقش داره چطوری شخصیت مستقل تری بسازیم؟بحثم فقط شغلی نیست خیلیا هستن شغلم دارن اما بازم وابسته ان؟!۲۴سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم یه سالیه دیگه خواستم خودم برای خودم تصمیم بگیرم البته مادرم از بچگی منو خیلی وابسته خودش کرده انگار عرضه هیچکاریو نداشتم اعتماد بنفسمم صفر شده بود

چطوری ازادتر شدین؟چیکارا کردین

بدترین حس دنیاست وابستگی  واحساساتی بودن من بسیار شخصیت وابسته واحساسی دارم وقتی یه مشکلی توخانواده پیش میاد اولین کسی که ضربه شدیدی میخوره منم همیشه سعی میکنن ازمن پنهان کنن  برای بیماری مادرم من ۱۰سال پیرشدم ناراحتی خواهربرادرم منو داغون میکنه  ناراحتی  شوهرم منو ازپادرمیاره شوهرم هیچ وقت هیچ وقت ناراحتی ودغدغه هاشو به من نمیگه چون میدونه میشینم گریه میکنم  اصلا شخصیت قوی ندارم