2777
2789
عنوان

خواهرا میشه یکم ارامش بهم بدین؟؟!!!

342 بازدید | 62 پست

سلام

دارم زیر بار سنگین مشکلات زندگی له میشم

هی میخام بهشون فکرنکنم فکر یه مشکل دیگه میاد توسرم

توفکرمه فردا یه دعوای حسابی با شوهرم بکنم از طرفیم بهش حق میدم ودلم نمیاد اونم بیشتر از این اذیت بشه

چیکارکنم یکم اروم شم یکم ارامش بگیرم؟

لطفا کمکم کنید توی بدوضعیتی گیر کردم🥺😔

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر بگو نماز بخون خیلی ارامش بخشه برام

چه ذکری؟

حس میکنم خدامنو فراموش کرد یعنی نگام میکنه؟

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

عزیزم لطفا ازت خواهش میکنم بهم گوش کن و همین الان برو کتاب ۴اثر از فلورانس رو از طاقچه بخر و بخون،میتونی دانلودش هم بکنی

اگه زندگیت تغییر نکرد و آرامش واااقعی پیدا نکردی هرجی دلت خواست بگو

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..

کاش خانما بدونن تو خونه نشستن هروز حالشونو بدتر میکنه چون دغدغه ای ندارن و مجبورن ی بحثی درست کنن تا سوژه روزشون درست بشه 

گناهی هم ندارن بیکاری و انزوا باعث نابودی زندگی فرد میشه

باعث میشه بشینی به چیزایی فکر کنی و بزرگشون کنی که در نهایت افسرده بشی 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

جدول چهل خونه ای بکش 

هر روز بگو من امروز خودمو کنترل میکنم و عصبانی نمیشم 

در پایان شب خط بزن و سوره ی والعصر که کوتاهم هست بخون . 

بعد از چهل خونه هرگز این افکار نمیان سراغت 

فرد آرام و متین و با درایتی میشی 

چرادعوا مشکل چیه

میخایم یکی دوماه دیگه زندگیمو شروع کنم یعنی از زمین وزمان میباره برامون

دوماهیم هست یه قرض الحسنه پولمونوخورده یه ابم روش 

حس میکنم شوهرم بی عرضه هست

توفکرشم همینجاکاروتموم کنم طلاق بگیرم اصلا عروسی نکنم🥺

ببین یه تاپیک اینجا پیدا کردم درمورد جذب خودم دارم انجامش میدم حالمو بهتر کرده‌ 

شمع و عود خریدم یوگا تمرین میکنم از تو یوتیوب و کلی کلیپ از دکتر رضایی میبینم خیلی حالمو خوب میکنه

اما در کنارش دانشگا میرم میخوام کسب و کاری راه بندازم 

باشگاه میرم کتاب میخونم فیلم میبینم و کلی کار که ذهنم وقت واسه فکر کردن به چیزای چرت نداشته باشه 

وقتی چند روز تعطیلم تو خونه ام ناخودآگاه افکارم متشنج میشن و بحث میکنم با خانواده گریه میکنم و نا امید میشم

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
میخایم یکی دوماه دیگه زندگیمو شروع کنم یعنی از زمین وزمان میباره برامون دوماهیم هست یه قرض الحسنه پ ...

خب این که دلیل نمیشه پولتونو اگه خورده مقصرش اون نیست پیگیری کنید فقط همین دلیلته یانه